آوازخوانی آستاره بختیاری، در مراسم تجلیل از زنده‌یاد مسعود بختیاری

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
اتل متل! - اساتیر، اردن

زنده باد قوم بختیاری. اینها در ایران هیچوقت اسلام را به خود فرو نکردند. چرا که به علت موقعیت استراتژیکی و سوق الجیشی کمتر نیروی متخاصم و اشغالگری توانست به آنها نزدیک شود. حتی چنگیز نیز برای عبور از ایران و کشور گشائیهایش مسیرش را تغییر داد تا از میان کوهها و دره های بختیاری حرکت نکند و به تله نیافتد. حتی در آن انقلاب طاعونی ۵۷ اینها تا آخرین لحظه فریاد جاوید شاه میکشیدند و هیچ باوری به ملا و به خمینی نداشتند. درست مثل خود زنده یاد شاپور بختیار.
یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۵:۴۷
۵۰
chi begam ke nagoftanesh - در ماموریت، نورد

[::اتل متل! - اساتیر، اردن::]. آفرین بابا، حرفت کاملاً درسته،
یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۸
۴۲
خان بختیاری - ریو، برزیل
به امید روزی که همه اقوام ایرانی به دوراز هر گونه تبعیضی درصلح و ارامش در کنار هم روزگار بگذرانند...به امید به درک واصل شدن همه اخوندا چه خوبش که خیلی کمیابه ,چه معمولیش
یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۴
۵۴
جناب سروان - مونرآل، کانادا

[::اتل متل! - اساتیر، اردن::]. تو که از تنگ طلا می میخوری. سوق الجیشی همون استراتژیکه قرطاس خان.دفعه بعد خواستی اضهار فضل کنی می بندمت .... میبرم میندازمت تو دره فرح زاد.
یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۷
۵۵
اتل متل! - اساتیر، اردن
[::جناب سروان - مونرآل، کانادا::]. چه سوادی، چه دمی، عجب پایی! حال و احوال هر دومون معلومه. بختیاریها میگن: سُختم سیت. دست و پا بزن.
یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۲
۵۵
اتل متل! - اساتیر، اردن
[::جناب سروان - مونرآل، کانادا::] چرا مهمل لوله میکنی؟ من و تو اگه دستمون بهم میرسید که تو الان فرفره میچرخوندی. برو خودتو عوض کن.
یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۵
۶۶
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
[::خان بختیاری - ریو، برزیل::]. [::اتل متل! - اساتیر، اردن::]. [::جناب سروان - مونرآل، کانادا::]. یک کلام هم از مادر عروس همین جناب سروان خودمان. فکر کنم پدر زن تفکر خودمان باشد. سوق الجیشی به معنی استراتژیکی نیست. مترادف است . معنی اصلی‌ رابردی است. جناب آقای استاد زبان و ادبیات فارسی. یا بهتر بگویم زبان و ادبیات عربی‌. دو سه روز است. که مثل مولا لغتی به این و آن گیر می‌‌دهید. "ها‌ها فارسی بلد نیست بنویسد". چیز بهتری برای بلقور کردن پیدا نکردی. ؟ اتل متل این را جدی نگیر. می‌‌دانی که . لیوه دیگر. اگر دستمان بهش رسید. پرتش می‌‌کنیم دشت شینبار . از اونها است. که بغل دست سلتون عبدل عظیم می‌‌نشست و مالیات چار پا می‌‌گرفت.
یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۹
۵۵
اتل متل! - اساتیر، اردن
[::zarduscht - فرانکفورت، آلمان::]. دوست عزیزم بارها نوشته و عرض کرده ام که این لیوه توسری خور است و بجهت دفع ناراحتیهایش میاید اینجا و چهار مثقال پشمک باد میدهد و میرود. به کرات نوشته ام که هر آدمی میتواند سواد ایشان را در کامنتهایش ببیند. اینها لنگه دمپائیهای تا به تایی هستند که جفت نمیشوند و مغزشان در همین حد میماند. مثال فراوان است. این سایه ها هیچوقت جدی نبوده و نیستند. زنده باشی.
یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند