اخبار ضد و نقیض درباره تعلیق عضویت احمدی نژاد در مجمع تشخیص مصلحت نظام

در پی انتشار خبرهای تایید نشده‌ای درباره برکناری کردن محمود احمدی‌نژاد، از عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، یک مقام مجمع این خبر را تکذیب کرد.
 

روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت خبرهایی در برخی از وبسایت‌های خبری منتشر شد که حاکی از تعلیق یا خلع احمدی نژاد از عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام بود.

 
کانال تلگرامی سایت تابناک، نزدیک به محسن رضایی دبیر مجمع، نیز خبری در این مورد منتشر کرد اما مدتی بعد آن را حذف کرد.
 
برخی از اعضای مجمع از جمله احمد توکلی در مصاحبه با سایت های خبری در مورد تعلیق یا خلع عضویت احمدی نژاد در مجمع ابراز بی اطلاعی کردند. غلامرضا مصباحی مقدم، دیگر عضو مجمع نیز خبر تعلیق احمدی نژاد را رد کرد و گفت که اگر چنین خبری باشد باید از توسط دفتر دفتر رهبر جمهوری اسلامی باید اعلام شود چرا که احمدی نژاد منصوب آیت الله خامنه‌ای است.
 
احتمال کنار گذاشته شدن احمدی نژاد از عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از آن قوت گرفت که آقای احمدی نژاد در نامه‌هایی جداگانه به آیت الله خامنه‌ای انتقادات تندی از دستگاه قضایی و دیگر نهادهای حکومتی ایران مطرح کرد. او همچنین اعلام کرد که رهبر جمهوری اسلامی هم درباره اقدامات قوه قضائیه پاسخگو نیست.
 
اگر چه رهبر جمهوری اسلامی به نامه‌های احمدی نژاد پاسخی نداد، اما در پی برخی از انتقادات او، اوایل دی ماه گذشته در سخنانی بدون اشاره مستقیم به احمدی نژاد، گفت کسانی که تا دیروز تمام امکانات کشور در اختیارشان بود حق ندارند امروز از جایگاه اپوزوسیون سخن بگویند.
 
با این حال، علی مطهری، نماینده مجلس نیز در گفت و گویی اعلام کرد: «رهبری از قدیم یک علاقه خاصی به آقای احمدی‌نژاد داشتند و ظاهرا همچنان هم این علاقه باقی مانده است.»
 
انتقادات محمود احمدی نژاد از نحوه اداره کشور و عملکرد برخی از دستگاه‌های حکومتی به ویژه قوه قضائیه پس از آن شدت گرفت که رسیدگی قضایی به پرونده نزدیکان او از جمله حمید بقایی و اسفندیار رحیم مشایی، جدی و به صدور حکم نزدیک شد.
 
منتقدان رئیس جمهوری پیشین ایران گفته‌اند که آقای احمدی‌نژاد در دوره دوم ریاست جمهوری خود که سرکوب معترضان و منتقدان توسط دستگاه قضایی صورت گرفته بود، انتقادی به دستگاه قضایی نداشت و حال که پرونده‌های قضایی علیه حمید بقایی و اسفندیار رحیم مشایی، معاونان او در دولت نهم و دهم مطرح شده، تبدیل به منتقد دستگاه قضایی شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۷
گربه_سگ - لوزان، سوییس
محمود. محمود. امان از بخت بد. یادته خون به دل ما میکردی. بخور حالا.. تازه اولشه
‌چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۴
۵۱
tom28 - تهران، ایران
یک خیانتکار کم یا زیاد فرقی در اصل نظام نمیکنه. مهم اینکه مردم خودشونو زدن به خواب و نمیخوان بیدار بشن.
‌چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱
۵۲
Elfar - اورنج کانتی، ایالات متحده امریکا
با ارزوى روزى که هیچ خبرى این انگلهاى تکرارى نداشته باشیم
‌چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • اعتراضات سراسری ایران؛ اعتصاب بازاریان در بیش از ۵۰ شهر و راهپیمایی پرشمار آبادانی‌ها
  • وزارت خارجه آمریکا: سرکوب شکست خورده، مردم ایران ایستاده‌اند
  • هکتور و پزشکیان؛ رمز اتحاد علیه علی دایی،شهریار فوتبال؛ افشاگری ناگهانی درباره خرید عینک آفتابی
  • فعال سیاسی متحد ترامپ: شاهزاده رضا پهلوی به اقامتگاه ترامپ خواهد رفت
  • استقبال سرد از عراقچی در بیروت، هیچ‌یک از مقام‌های دولت لبنان به استقبال عباس عراقچی نرفتند
  • مشاور سابق امنیت ملی آمریکا خطاب به آیت‌الله‌ها: زمان آن رسیده که سفر نهایی‌تان به مسکو را آغاز کنید
  • گسترش همراهی ایرانیان با خیزش ملی؛ شهروندان ده‌ها شهر به اعتصابات پیوستند
  • تکمیل نخستین مرحله خلع سلاح حزب‌الله لبنان؛ عراقچی به بیروت سفر کرد
  • تاکنون حدود ۸۰۰ نفر از شبه‌نظامیان شیعه عراقی برای سرکوب مردم به ایران اعزام شده‌اند