پاسخ کوبنده باران کوثری به رائفی‌پور در دفاع از کیا و آقا کریم/ حمایت از کالای ملی می‌دانید یعنی چه؟

شاید در میان همه پاسخ‌هایی که رائفی‌پور پس از انتشار کلیپ حرف‌هایش درباره کیا و کریم باقری شنیده ، این یکی از همه کوبنده تر باشد!
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بی تردید برای امثال رائفی‌پور و دیگر تندروهای طیف مخالف دولت یکی مثل باران کوثری از همه منفور تر است. در میان سلبریتی ها، این هنرپیشه سرشناس که دختر رخشان بنی اعتماد دوست داشتنی و آقا جهان کوثری است، بیش از همه اظهارنظرهای تند و افراطی سیاسی با مواضع پررنگ اصلاح طلبی می کند و این یکی را خیلی سخت بر می تابند و مدام او در این زمینه چالش های سیاسی دارد.

 
باران کوثری هم قطعا کسی نیست که به این سادگی از کنار مسائل مهم سیاسی و اجتماعی چون چالش حرف های رائفی پور درباره کیا و آقا کریم بگذرد. او در اینستاگرام منتسب به خود که احتمالا از سوی ادمینی اداره می شود ، به این مسئله واکنشی متفاوت نشان داده است. او مسئله حمایت از کالای ملی که مهمترین مسئله سال کشور است را پیش کشیده و نوشته :«حتما برای کسانی که جز منفعت خود . اقلیت اطرافشون چیزی رو نمی بینن درک اینکه امثال مهدوی کیا و باقری با تبلیغ کالای ایرانی با توجه به کلی پیشنهاد خارجی یا با تاسیس آکادمی کیا برای پرورش فوتبالیست های با استعداد ایرانی ، چه خدمت بزرگی به کشورشن می کنن؛ خیلی کار دشواری است!»
 
او ادامه داده است: «اگر بنا به مصرف کالای داخلی و رونق تولید داخلی یه کاش این خوشمزگی ها رو نکنین. مهدوی کیا و باقری سال هاست که برای مردم اثبات شدن . بذار مهدوی کیا دوغش رو تبلیغ کنه و شما هم ادا در بیار ! هر کس به کار خویش!...»
 
پاسخ این سلبریتی جوان حساسیت برانگیز درست از منظری است که باید برایش کیا و باقری را تحسین کرد. شیوه ای از فرهنگ سازی برای استفاده از تولید داخلی که باید سرلوحه همه سلبریتی های مسئول به پیشرفت کشورمان باشد. باید دید واکنش رائفی پور و دوستان به این موضع گیری چه خواهد بود!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
scandal - برلین، آلمان

رائفی پور ناراحت و گله مند از صاحبان کارخانجات است که چرا کسی از رائفی پور خواهان تبلیغ او با ادرار شتر نیست که او هم پولی عایدش شود ;)
‌سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۰
۳۸
koroshniknam - تهران، ایران

حکومتی که سرانش از یک مومیایی مثل بید به لرزه می افته باید هم ملیجکی مثل راعفی ... از مردم دوستانی چون مهدوی کیا و باقری بدگویی کنه . احتمالا بچگی دردناکی داشته و زیر دست سعید طوسی غران تلاوت میکرده
‌سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پزشکیان: از تمام دنیا می‌خواهم نسبت به حمله به انستیتو پاستور واکنش نشان دهند
  • آلبانی در حالت آماده‌باش قرار گرفت؛ بلغارستان دریافت هشدار از ایران را تایید کرد
  • دوران نبرد با تاریکی؛ باور به قدرت ملت (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد و پنجم
  • نسرین ستوده بازداشت شد / خطر دوگانه زندانیان سیاسی ایران؛ بمباران‌ها و خشونت حکومتی
  • چرا اسرائیل به بندر انزلی حمله کرد؟ آیا مسیر انتقال تجهیزات پهپاد و مهمات از این بندر می‌گذرد؟
  • روایت میثم امینی، کشتی‌گیر سابق که از فرانسه به ایران بازگشت تا در کنار خانواده‌اش باشد
  • دونالد ترامپ:«تابعیت از طریق تولد» برای بردگان بود، نه میلیاردرهای چینی با ۵۶ فرزند
  • واکنش ظریف و عراقچی به تهدید ترامپ: وقتی اجداد شما گرز می‌چرخاندند، ایران در قلب گهواره تمدن ایستاده بود
  • مکرون: نظر ترامپ درباره زندگی شخصی من ارزش جواب ندارد، درباره قرانیان جنگ حرف بزنیم
  • +273شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +230شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +188پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +151سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +138ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +128فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +118پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +108کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +105ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +96ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید