با رای دادگاه؛ نام لیونل مسی می‌تواند برند ‌شود

براساس حکم یک دادگاه اروپایی، لیونل مسی، یکی از پردرآمدترین فوتبالیست‌های جهان می‌تواند نامش را به عنوان برند (نشان بازرگانی) ثبت کند.
 

تیم‌های فوتبال بارسلونا و آرژانتین هفت سال مبارزه حقوقی کردند تا بتوانند نام لیونل مسی را در لباس‌ها و وسایل ورزشی استفاده کنند.

 
درخواست اولیه آنها از سوی شرکت اسپانیایی فروش دوچرخه‌ "ماسی" ( Massi) به چالش کشیده شد. این شرکت استدلال کرده بود که اسم مسی با ماسی شباهت فراوانی دارد و ممکن است باعث سردرگمی مشتریان شود.
 
اما دادگاه عمومی اتحادیه اروپا در پاسخ به آن گفت که این فوتبالیست مطرح‌تر از آن است که باعث ایجاد سردرگمی برای نام دیگری شود.
 
این رای دادگاه چند روز پس از آن صادر می‌شود که مجله فوتبال فرانسه گزارش کرد که آقای مسی با درآمد ۱۲۶ میلیون یورو در سال، به عنوان پردرآمدترین بازیکن فوتبال از کریستیانو رونالدو پیشی گرفته است.
 
بنا به گزارش این مجله آقای درآمد آقای رونالدو ۹۴ میلیون یورو در سال است.
 
'شهرت'
 
درخواست ثبت نام آقای مسی به عنوان نشان به اداره اتحادیه اروپا برای مالکیت معنوی در سال ۲۰۱۱ میلادی ارائه شده بود.
 
در آن زمان این درخواست به دلیل شباهت نام مسی با شرکت اسپانیایی ماسی رد شد. این اداره گفته بود که عناصر غالب آنها شبیه است و همچنین از نظر آوایی و ظاهری مسی و ماسی ( 'Messi' و 'Massi' ( تقریبا یکسان هستند.
 
این اداره همچنین گفته بود که ممکن است برخی‌ها فقط بدانند که این دو از هم فرق دارند.
 
اما دومین دادگاه بزرگ اتحادیه اروپا این استدلال را قبول نکرد.
 
این دادگاه در روز پنجشبه (۲۶ آوریل) گفت: "شهرت این بازیکن فوتبال شباهت آوایی و ظاهری آن را [با ماسی] بی‌اثر می‌کند."
 
دادگاه همچنین افزود: "آقای مسی در حقیقت چهره‌ای شناخته شده است که در تلویزیون‌ها دیده می‌شود و درباره‌اش مرتبا در رادیو و تلویزیون بحث می‌شود."
 
لیونل مسی، ۳۰ ساله که از سوی بسیاری‌ها به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان فوتبال جهان شناخته می‌شود، شمار گل‌های حرفه‌ای‌اش را در ماه گذشته به ۶۰۰ رساند. این بازیکن بیشترین تعداد گل‌ را به نفع تیم‌های بارسلونا و آرژانتین در تاریخ این تیم‌ها زده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +289مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +216چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +134حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +119حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +103اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +101سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +97ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی