خواص عجیب گیلاس

اگر ضعیف هستید و می‌خواهید انرژی‌تان بیشتر شود، گیلاس و هم‌خانواده‌های قرمزرنگش را بیشتر مصرف کنید. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این میوه، با رادیکال‌های آزاد در بدن مبارزه می‌کنند و از بی‌حالی و کم‌انرژی شدنتان جلوگیری می‌کنند. گیلاس، یک میوه کم‌کالری، اما انرژی‌بخش است، پس لااقل در روز‌های پر کار سراغش بروید.
بخوابید

اگر شب‌ها خوب نمی‌خوابید یا چندین دقیقه طول می‌کشد به خواب بروید، گیلاس بخورید. این میوه آرامش‌بخش و سرشار از ملاتونین، گرچه در روز به شما انرژی بیشتری می‌دهد، اما در شب، زمینه را برای آرام خوابیدنتان فراهم کرده و با تنظیم فشار و قندخونتان، خواب بهتری را برایتان میسر می‌‎کند.

آرام شوید
اگر همیشه استرس دارید یا اینکه کارتان به شما اضطراب وارد می‌کند، بیشتر گیلاس بخورید. به گفته محققان، این میوه، آرامش‌بخش است و با کم‌کردن التهاب بافت‌های بدنتان، به جسم شما هم آرامش می‌دهد.
درد نکشید
اگر آرتریت روماتوئید دارید یا به دیگر درد‌های التهابی دچار هستید، سراغ گیلاس بروید. این میوه ترش و شیرین، همان‌طور که پیش از این گفتیم، التهاب میان بافت‌های بدن را کم می‌کند و به همین دلیل درد‌های ناشی از مشکلات التهابی را کاهش می‌دهد.
فشارخونتان پایین بماند
اگر فکر می‌کنید تنها گذر سال‌ها و بالارفتن سن است که زمینه را برای بالارفتن فشارخونتان فراهم می‌کند در اشتباه هستید. تغییرات سبک زندگی، مشکلات اضطرابی و سفره‌ای که پای آن می‌نشینید هم می‌توانند احتمال ابتلایتان به این مشکل را بالا ببرند. به همین دلیل پیش از آنکه این درد سراغ شما بیاید، باید با اصلاح شیوه زندگی و رژیم غذایی‌تان در برابر آن بایستید. به‌گفته محققان، مصرف بیشتر گیلاس، می‌تواند احتمال بالا رفتن فشارخون شما را کاهش دهد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +314پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +213برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +195دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +189شاهزاده رضا پهلوی: خون زیادی ریخته شده و برای ما راه بازگشتی وجود ندارد
  • +161سقوط جمهوری اسلامی حتمی و اجتناب‌ناپذیر است؛ چه با جنگ چه بی‌جنگ
  • +146شاهزاده رضا پهلوی: هم‌وطنان از من خواسته‌اند نیروهای اپوزیسیون را یکپارچه کنم
  • +145جدال لفظی علی کریمی و علیرضا امیرقاسمی در تجمع ایرانیان لس‌آنجلس + ویدیو
  • +135درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • +133شاهزاده رضا پهلوی: اینکه ساختار ایران جمهوری باشد یا مشروطه سلطنتی، تصمیم مردم خواهد بود
  • +133شاهزاده رضا پهلوی: ماموریتم برگزاری انتخابات آزاد در دوران گذار است؛ به‌زودی جشن آزادی را برپا خواهیم کرد