رهبری‌فرد: فکر می‌کردم دوربین خاموش است!

اظهارات عجیب بهروز رهبری‌فرد در یک برنامه تلویزیونی - اینترنتی که مجری آن، مهرداد میناوند بود، حسابی سر و صدا کرد و یک جنجال بزرگ در فوتبال ایران به وجود آورد زیرا رهبری‌فرد از رد و بدل شدن پول برای خرید داور از سوی باشگاه استیل‌آذین صحبت به میان آورده بود.
 

روزنامه خبرورزشی نوشت: در همین زمینه، برخی داوران معترض هستند و به همین علت فریدون اصفهانیان اعلام کرده قصد شکایت از کاپیتان پیشین پرسپولیس به کمیته اخلاق را دارد اما رهبری‌فرد در این خصوص به ما گفت: «من از هیچ اتفاقی نمی‌ترسم و کسی نیستم که دیگران بتوانند مرا تهدید کنند اما باید در مورد مسائلی که رخ داده، صحبت کنم.»

 
او اضافه کرد: «بازیکنان قدیمی وقتی یکدیگر را می‌بینند، در مورد هزاران موضوع حرف می‌زنند. من و مهرداد هم داشتیم در خصوص مسائل پشت پرده صحبت می‌کردیم و بحث به اینجا کشید اما نمی‌دانستم دوربین روشن است. در پایان مصاحبه، به میناوند گفتم حواست باشد، جاهایی که من در مورد داوران یا مسائل دیگر که پشت پرده است، صحبت کردم را حذف کنید چون نبش قبر اتفاقات گذشته حتی اگر درست باشد، فایده‌ای به حال فوتبال ایران ندارد. مهرداد هم به من قول داد آن حرف‌ها را حذف کند اما وقتی خودم ویدئو را دیدم، تعجب کردم. نمی‌دانم چرا میناوند و سایر دست‌اندرکاران برنامه مدال زیر حرف‌شان زدند. من در مورد مسائلی هزار برابر بدتر از خرید داور هم در جمع دوستانم صحبت کردم اما دلیلی نداشت هرچه می‌گویم را رسانه‌ای کنم.»
 
رهبری‌فرد گفت: «متأسفانه این ماجرا برای من به دردسر بدل شد. البته از دردسر نمی‌ترسم ولی دوست ندارم کسی را ناراحت کنم. جامعه داوری ما پاک بوده گرچه مسائلی هم در میان بود که همه قدیمی‌ها در جریان هستند اما چون سندی ندارند، حرفی هم نمی‌زنند. بالاخره موضوع متعلق به 10، 15 سال قبل بود و من هم اگر صحبتی کردم، در یک جمع صمیمانه و دوستانه بود و نمی‌خواستم رسانه‌ای کنم درست مثل همه اهالی فوتبال که در مورد مسائلی مثل شرط‌بندی، پشت پرده‌ها، فسادها و... مسائلی را می‌دانند اما عنوان نمی‌کنند. اقدام دست‌اندرکاران برنامه مدال واقعاً غیرحرفه‌ای بود اما این کار باعث نمی‌شود رفاقت من با داوران قدیمی از بین برود.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پزشکیان: از تمام دنیا می‌خواهم نسبت به حمله به انستیتو پاستور واکنش نشان دهند
  • آلبانی در حالت آماده‌باش قرار گرفت؛ بلغارستان دریافت هشدار از ایران را تایید کرد
  • دوران نبرد با تاریکی؛ باور به قدرت ملت (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد و پنجم
  • نسرین ستوده بازداشت شد / خطر دوگانه زندانیان سیاسی ایران؛ بمباران‌ها و خشونت حکومتی
  • چرا اسرائیل به بندر انزلی حمله کرد؟ آیا مسیر انتقال تجهیزات پهپاد و مهمات از این بندر می‌گذرد؟
  • روایت میثم امینی، کشتی‌گیر سابق که از فرانسه به ایران بازگشت تا در کنار خانواده‌اش باشد
  • دونالد ترامپ:«تابعیت از طریق تولد» برای بردگان بود، نه میلیاردرهای چینی با ۵۶ فرزند
  • واکنش ظریف و عراقچی به تهدید ترامپ: وقتی اجداد شما گرز می‌چرخاندند، ایران در قلب گهواره تمدن ایستاده بود
  • مکرون: نظر ترامپ درباره زندگی شخصی من ارزش جواب ندارد، درباره قرانیان جنگ حرف بزنیم
  • +273شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +230شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +188پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +151سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +138ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +128فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +118پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +108کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +105ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +96ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید