تداوم اعتراض‌ها در اصفهان یک روز پس از حمله لفظی امام جمعه به کشاورزان معترض

اعتراض‌ها به معضل کم آبی و مطالبه حقابه از سوی کشاورزان شرق استان اصفهان کماکان و بی وقفه ادامه دارد، با این تفاوت که بعضی گزارشهای تصویری از این تجمع‌ها همراه با صداهایی است که به نظر می رسد صدای شلیک گلوله است.
 

همزمان با ادامه اعتراض‌های کشاورزان اصفهانی برای گرفتن حقابه شان، گزارش‌های همراه با تصاویر در رسانه‌های گروهی از شلیک‌های هوایی ماموران امنیتی برای جلوگیری از تجمع‌‌های اعتراضی حکایت دارد، که روز جمعه با حضور زنانی گسترش یافت که در شعارهایشان می‌گفتند «مشکل ما همینجاست، الکی میگن آمریکاست»

 
در همین حال، معترضان روز شنبه ۲۵ فروردین به اظهارات روز جمعه یوسف طبابایی‌نژاد، امام جمعه اصفهان، هم که در خطبه‌های نمازجمعه این شهر آنان را فتنه گران و آشوب طلبانی توصیف کرده بود که مومن و متدین نیستند، واکنش نشان دادند.
 
کشاورزان معترض در نخستین روزهای اعتراض در واکنش به بی‌اعتنایی مسئولان استانی به خواست‌هایشان، با پشت کردن به محراب در نماز جمعه، مسئولان را دشمن خطاب کرده بودند.
 
سابقه اعتراض کشاورزان اصفهان به چندماه پیش، با تشکیل تجمعات مسالمت آمیز برای رسیدگی به مسئله انتقال آب زاینده رود به استان‌های دیگر، و عدم مدیریت صحیح منابع آب، باز می‌گردد.
 
نماینده شاهین شهر در مجلس به تازگی هشدار داده است که احتمالاً از مردادماه بیش از پنج میلیون نفر از مردم اصفهان حتی آب شرب هم نخواهند داشت که نشان از جدی بودن بحران خشکسالی و کم آبی در فلات مرکزی ایران است. این بحران می‌تواند زندگی کشاورزان بسیاری در این مناطق را با اختلال‌هایی جدی مواجه کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی

مشکل ما همینجاست الکی میگن امریکاست ، چه شعار در خور تأملی
شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰
۶۶
mehdi sadigh-Germany - دوسلدورف، آلمان

آفرین بر مردم دلیر اصفهان
شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند