خانه های نوسازی در سرپل ذهاب پس از زلزله ۵.۳ ریشتری روز یک شنبه ۱۲ فروردین تخریب شدند

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

بنیاد مسکن هم مثل دست اندرکاران مسکن مهر از عوامل کنترل جمعیت هستند ! به این معنا که هر چقدر جمعیت کم باشه ، واسه رژیم کنترلش در اعتراضات و تضاهرات راحت تره ! به این خاطر ساخت خانه ها رو با سازه هاى ارزون قیمت و زپرتى و بدون در نظر گرفتن و رعایت استانداردهاى خانه سازى سَمبَلش میکنند ، تا با کوچکترین زلزله سر ساکنینش خراب بشه و بدینوسیله جمعیت رو کم و کنترل کنند!
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۷
۵۲
kawir - فرانکفورت، آلمان

اگر این کلار را با لبنانیها عزیز ، یا غزه عزیز یا عراقیهای مظلوم یا یمنیها یا سرخ پوستان قطب شمال بکنند ،دو روزه حکومت را در ایران عوض میکنند، ولی ملت صبور ما منتظر اقا امام زمان خیالی که بیاد این ها رها از این خیالات بیرون بیاره!
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۸
۶۶
zarduscht - فرانکفورت، آلمان

بجای سیمان از تف استفاده کرده. ساخت پیمانکاری طوسی می‌‌باشد. کلا آخوند رابطه عرفانی با تف دارد. روان شاد ناصر اجتهادی نویسنده روزنامه توفیق در سال ۵۷ شعر نوشت با نام. خمینی نامه. یوکی سانسور می‌‌کند، گر همه آن را نوشت. این قسمتی‌ از آن در رابطه عرفانی آخوند با تف، خاک شهر قم گمان داری بشر میپرورد.تخم خر میپرورد. زانکه هر سو شیخکی بر منبری در عرعر است.بسکه این ملت خر است. ما که میدانیم حال شیخها در حجره ها.وای بر احوال ما.کز تف همدرسها ماتحتشان دائم تر است.بسکه این ملت خر است.شیخ ریقوئی که دائم بود دنبال لواط.در پی فور و بساط. با فلان پاره‌اش امروز یک شیر نر است.بسکه این ملت خر است.
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱
۴۷
karkas - اصفهان، ایران

. [:: می گوید دیوارها ریخته::] دوم هنوز سفت کاری خانه تمام نشده .. [::این آقا ادعا کرد خانه هی تکان می خورد::] خوب زلزله که بیاید خانه تکان می خورد! مگر در جا های دیگر موقع زلزله خانه تکان نمی خورد.
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۹
۴۷
karkas - اصفهان، ایران

ویدیوی علی جوان مردی!!! تروریست همکار با دولت آمریکا!!
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۴
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
[::karkas - اصفهان، ایران::]. اوستا کرکس سفتکار، شما مدرک مهندسی از حوزه داری؟ همون حوزه که دوستمون زرتشت در کامنت بالا توصیف کرده؟!
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا