چرا میوه‌هایی با رنگ‌ سبز، زرد و نارنجی مهم هستند؟/ مصرف میوه‌ هم زمان طلایی دارد!

یک مسئول وزارت بهداشت به تشریح دلایل مصرف سریع میوه‌ها پس از پوست‌کندن و همچنین خاصیت میوه‌هایی با رنگ‌ سبز، زرد و نارنجی پرداخت.
 

به گزارش  وبدا، دکتر زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه روزانه در رژیم غذایی هر فردی باید 2 تا 4 واحد میوه گنجانده شود، اظهار داشت: میوه‌ها در مقایسه با گروههای دیگر غذایی، انرژی و پروتئین کمتری دارند و به‌عکس دارای مقادیر قابل توجهی فیبر، ویتامین‌ها و املاح معدنی هستند، مواد مغذی مهم این گروه شامل ویتامین A، ویتامین C، فیبر، مواد معدنی و بتاکاروتن است.

 
وی در خصوص بتاکاروتن گفت: موادغذایی غنی از بتاکاروتن در رژیم غذایی به تأمین نیاز روزانه بدن به ویتامین A کمک می‌کند، بنابراین میوه‌هایی با رنگ‌های سبز، زرد، نارنجی حاوی میزان قابل توجهی از بتاکاروتن بوده، همچنین تیره بودن این رنگ‌ها نشان از غلظت بالاتری از بتاکاروتن دارد، بتاکاروتن برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی و سرطانها مؤثر است، چنانچه ذخیره بتاکاروتن در بدن کافی نباشد، توان سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عوامل بیماری‌زا کاهش پیدا می‌کند و به این ترتیب ممکن است در معرض ابتلا به انواع عفونت‌ها قرار بگیرد.
 
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با یادآوری اینکه علاوه بر سبزی‌ها، گروه میوه‌ها نیز خاصیت آنتی‌اکسیدان دارند، تصریح کرد: منظور از یک واحد میوه، یک عدد میوه متوسط است که هر فردی روزانه بین 2 تا 4 واحد باید مصرف کند و توصیه می‌شود، میوه در میان‌وعده استفاده شود.
 
وی با تأکید به اینکه به‌جای آبمیوه، خود میوه مصرف شود، بهتر است، گفت: با آبگیری فیبر موجود در میوه‌ها از بین می‌رود و از طرفی مصرف آبمیوه‌های پاکتی که حاوی آب و شکر و اسانس است، توصیه نمی‌شود.
 
عبداللهی درخصوص نحوه مصرف میوه توضیح داد: میوه‌ها باید به‌خوبی شسته شوند و موقع مصرف پوست آنها گرفته شود، چراکه احتمال باقی ماندن سموم دفع آفات روی آنها زیاد است.
 
به گزارش وزارت بهداشت، وی گفت: میوه‌ها وقتی بریده یا پوست گرفته می‌شوند، باید همان موقع مصرف شوند، باقی ماندن میوه در مدت زمان طولانی‌تر، حتی در ظروف دربسته، ارزش غذایی آن را کاهش می‌دهد و ویتامین‌هایش را از بین می‌برد.
 
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درخصوص سالمندان و افرادی که مشکلات گوارشی دارند، خاطرنشان کرد: این افراد به‌دلیل اینکه نمی‌توانند میوه و سبزی را به‌صورت خام مصرف کنند، می‌توانند میوه و سبزی را به‌صورت بخارپز یا کمپوت مصرف کنند و بهتراست این کمپوت‌ها به‌صورت خانگی و با مقادیر اندک شکر تهیه شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +261سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +241شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +206شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +163پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +133سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +114پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید