اتفاق عجیب: هت تریک العین در پنالتی

ورزش سه نوشت:العین امارات در نیمه اول دیدار برابر الهلال سه بار موفق به کسب پنالتی شد. ضرباتی که دو گل برای این تیم در پی داشت.
 

یکی از مهمترین بازی های هفته پنجم لیگ قهرمانان در امارات در حال برگزاریست جایی که تیم العین به مصاف الهلال رفت. اما نکته عجیب این دیدار در نوع قضاوت است. العینی ها که در جریان دیدار برابر استقلال نیز یک پنالتی کاملا بادآورده به دست آورده بودند در این بازی نیز در به دست آوردن پنالتی خبرساز شد و در اتفاقی نادر و عجیب تنها در نیمه اول موفق شد سه بار داور را مجبور به اعلام پنالتی کند. 

 
در حالی که نیمی از زمان بازی در نیمه اول گذشته بود و مصاف دو تیم با یک گل به سود الهلالی ها در پیش بود اعلام اولین ضربه پنالتی عمر عبدالرحمن را پشت توپ قرار داد اما علی الحبسی موفق شد ضربه ستاره فوتبال آسیا را مهار کند. تنها چند دقیقه بعد دومین پنالتی نیز برای تیم میزبان گرفته شد و این بار برگ پشت توپ ایستاد و توانست بازی را به تساوی بکشاند. 
 
اما این پایان کار نبود چرا که تنها یک دقیقه مانده به پایان بازی، یک ضربه پنالتی دیگر برای بنفش ها گرفته شد و این بار نیز برگ توانست توپ را تبدیل به گل کند تا پیش از پایان نیمه اول بازی را به سود تیم میزبان کند. اتفاقی که حرف و حدیث های فراوانی به دنبال خواهد داشت چرا که یکی دو خطا از پنالتی ها اعلام شده کاملا مشکوک بود. 
 
با توجه به شرایط موجود باید دید در نیمه دوم این دیدار رکوردی در دنیای فوتبال در اعلام پنالتی به دست خواهد آمد یا خیر. دیداری که تنها سه ضربه پنالتی در یک نیمه و آن هم به سود یاران عموری به دنبال داشت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +292مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +219چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +140حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +119حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +104اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +102سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +98ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی