نظر یک هموطن مذهبی نسبت به حجاب اجباری و مخالفت با آن - ویدیو

ظر یک هموطن مذهبی نسبت به حجاب اجباری و مخالفت با آن: هیچوقت سعی نکنیم نظرات خودمون رو به هم تحمیل کنیم . به قول حافظ :
 در میخانه ببستند خدایا مپسند. که در خانه تزویر و ریا بگشایند
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۵
نازک بین - شفیلد، انگلستان

رحمت خدا به مادری که شیر پاک به تو خورانده و تحسین به بینش و طرز فکرت که سخن درست و حق را بیان میکنی . هر انسانی در دنیای امروز صاحب عقل و شعور کافی میباشد که چطور زندگی کند و چه پوششی داشته باشد. اصولا" دخالت در زندگی خصوصی دیگران اوج حماقت بعضی ها میباشد.چقدر خوب و پسندیده و زیبا است نوع نگرش این جوان مذهبی . ای کاش خشکه مقدس ها از روش و نگرش این جوان بیاموزید و دلها را بیشتر بهم نزدیک کنید . زیرا از دشمنی و کج فهمی با قضیه حجاب راه بجائی نخواهد برد و برعکس دشمنی و سرپیچی و دهن کجی آدمها را زیاد میکند. و سختگیری نتیجه عکس خواهد داشت.
‌چهارشنبه ۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۶
۴۶
باباجان - لندن، انگلستان
این بیچاره راست می گوید ولی من در اتوبوس ایران به ترکیه خیلی دیدم یک عده زن چادر برمی دارند ولی حجاب دار ها هم هیچ اعتراضی نمی کنند بلکه بدون حجاب ها فحش های رقیق می دادند به انهایی که حجاب برنداشته بودند! می گفتند " شما فاحشه ها نوکر جمهوری اسلامی هستید " ! نهایت رزالت! درست مثل جریان یک عده افراطی که دین عوض می کنند باز بر می گردند به مخاطبان دین قبلی خود فحش می دهند ! طالبان بازی ، پس با دین عوض کردن یا حجاب برداشتن فرهنگ عوض نمی شود ، در ترکیه کسانی هستند که رو سری سر می کنند و وقتی به اروپا یا آمریکا می روند هم همینطور و بی حجاب هایش هم خیلی راحت بدون مزاحمت کسی داخل یا خارج . بابا چیزی عوض کردی خوش باش لااقل به دیگری مپر !
‌چهارشنبه ۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۸
۴۴
Iranemaa - قم، ایران
بسیجی ای که میخواد یه کم متفاوت باشد چون متوجه شده که زور و اجبار جواب نمیده و حرف من با این بسیجی محترم اینه که حجاب خودش تحریک کننده است و از طرفی تو اگر فکر میکنی ایرانی هستی دینی که با زور شمشیر و قتل و تجاوز به اجدادت تحمیل شد را نپرست، ترجمه فارسی قران را بخوان و به تفاوت ایات مکی و ایات مدنی دقت کن و ببین پیامبر عرب چه کلکی بوده و چطور در مکه در اوایل انسان شریفی بود و در مدینه دستور قتل میداد و آیه 33 سوره نور را بخوان و ببین چه دینی را میپرستی.
‌چهارشنبه ۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۰
۸۸
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک
نتیجه این میشه ظلم سالاری به مردها در جامعه. عامیانه اش رو بگم بدون سانسور. یعنی آب از لب و لوچه آویزون. خدا رو خوشش میاد؟ حافظ در عالم هپروت یه چیزی گفت! اون چیزی که ما بهش اعتقاد داریم کلام خداوند است که در قرآن تاکید کرده: زنها باید خودشون رو بپوشانند و وظیفه اجرای این حکم به مردها محول شده. گول یه بسیجی که خالی میبنده و فیک بسیجی هست رو نخورید.
‌پنجشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۸
۴۳
mehrdaduk - لندن، انگلستان
دنیا رفت مریخ هم گرفت ما ایرانیها هنوز تو مثله حجاب مندیم ((((:
‌پنجشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • اعتراضات سراسری ایران؛ اعتصاب بازاریان در بیش از ۵۰ شهر و راهپیمایی پرشمار آبادانی‌ها
  • وزارت خارجه آمریکا: سرکوب شکست خورده، مردم ایران ایستاده‌اند
  • هکتور و پزشکیان؛ رمز اتحاد علیه علی دایی،شهریار فوتبال؛ افشاگری ناگهانی درباره خرید عینک آفتابی
  • فعال سیاسی متحد ترامپ: شاهزاده رضا پهلوی به اقامتگاه ترامپ خواهد رفت
  • استقبال سرد از عراقچی در بیروت، هیچ‌یک از مقام‌های دولت لبنان به استقبال عباس عراقچی نرفتند
  • مشاور سابق امنیت ملی آمریکا خطاب به آیت‌الله‌ها: زمان آن رسیده که سفر نهایی‌تان به مسکو را آغاز کنید
  • گسترش همراهی ایرانیان با خیزش ملی؛ شهروندان ده‌ها شهر به اعتصابات پیوستند
  • تکمیل نخستین مرحله خلع سلاح حزب‌الله لبنان؛ عراقچی به بیروت سفر کرد
  • تاکنون حدود ۸۰۰ نفر از شبه‌نظامیان شیعه عراقی برای سرکوب مردم به ایران اعزام شده‌اند