دادگاه پاکستان ۲۰ متهم عامل زنده سوزاندن دو مسیحی کشور را تبرئه کرد

 شاما شهزاد(چپ) و شهزاد مسیح که در سال ۲۰۱۴ در پاکستان به اتهام کفرگویی توسط جمعیتی خشمگین زنده زنده سوزانده شدند. دادگاه ایالت پنجاب پاکستان یک گروه ۲۰ نفره اوباش محلی که در سال ۲۰۱۴ یک زن و مرد مسیحی پاکستانی را زنده زنده در آتش انداختند و موجب مرگ فجیع آنها شدند تبرئه کرد.
 

این گروه، شاما شهزاد و شهزاد مسیح، کارگران آجرپزی را به اتهام واهی کفرگویی و آتش زدن قرآن، زنده زنده در کوره آجرپزی انداختند. حادثه در شهر «کوت رادها کیشان» در ایالت پنجاب روی داد.

 
پلیس پس از آن که مشخص کرد آن زوج اصولا مرتکب چنان اقدامی نشده بودند عده زیادی از افراد متهم را بازداشت و به دادگاه معرفی کرد. دادگاه ضدتروریسم پنجاب در سال ۲۰۱۶ پنج تن از عاملان را به اعدام و ۱۰ تن را به زندان محکوم کرد.۹۳ تن دیگر از متهمان تبرئه شدند.
 
روز شنبه دادستان دادگاه پنجاب گفت دادگاه رای تبرئه ۲۰ تن دیگر از متهمان را صادر کرده و آنها آزاد شده اند.
 
پاکستان در دهه ۱۹۸۰ قانونی را از تصویب گذراند که به موجب آن، مجازات کفرگویی اعدام است. این قانون موجب شده است صرف اتهام کفر علیه کسی، اوباش را به کشتن آن شخص وادار سازد.
 
وزارت خارجه آمریکا معتقد است که قانون مجازات کفرگویی پاکستان به دستاویزی برای اوباشی تبدیل شده است که خود در مقام مجری قانون عمل می‌کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Iranemaa - قم، ایران

ماهیت اسلام اینه، یعنی عذاب برای غیرمسلمانان در بلاد مسلمانان که علتش همون کافر بودن انهاست که در قران امده .
دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۹
۸۲
واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان

دادگاهی که احکام دین در ان دخالت داشته باشد نتیجه ان هم این است
دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۶
۴۶
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

اسلام گند زده به دنیا رفته ! بطور حتم اونجا هم یه پفیوزه خونخوارى ، مثل سارق لاشیجانى رئیس سیستم قضائیه !
دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد

لعنت بر اسلامیهای که فکر میکنن با کشتن غیره اسلامیها و کسانی که برضد اسلام حرفهای میزنن , مسلمان واقعی هستند!
دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۲
۷۲
senator x - تهران، ایران
ای خاک برسر استدلال آن دادگاه احد حجر
دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سخنان دردناک یک متخصص تغذیه : من اول باید از بیمارهام بپرسم چه چیزی رو برای خوردن میتونید تهیه کنید
  • فریادهای پیرزن آذربایجانی: آقای خامنه‌ای، نامَرد تو که از اسرائیل بدتر شدی یکسره قتل عام میکنی
  • حتی یک نفر از تیم ملی امید ایران سرود جمهوری اسلامی را نخواند + صحنه ترور یک فرمانده پاسگاه
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • تصاویری دیده نشده از محمدرضاشاه پهلوی در حال وارسی کردن پگاسو در کاخ سلطنتی اسپانیا
  • ترامپ در تدارک شکار خامنه‌ای با کماندوهای ویژه دلتا
  • گسترش دامنه اعتصاب و تظاهرات در یازدهمین روز اعتراضات ایران
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • ورود پسر امیر جعفری و ریما رامین‌فر به دنیای مُد پس از کم کردن ۵۰ کیلو از وزن بدنش
  • دهمین شب تجمع‌های اعتراضی در ایران، فراگیر شدن اعتراضات در سراسر ایران