کره شمالی رسما از 'تحول' در روابط با آمریکا خبر داد

مفسران خبرگزاری کره شمالی از تحول در نگرش کشورشان خبر داده‌اند اما به ابتکار کیم در دعوت از ترامپ اشاره‌ای نکرده‌اندخبرگزاری رسمی کره شمالی در تفسیرهایی از تحول در روابط این کشور با آمریکا و کره جنوبی خبر داده و ژاپن را به خاطر نادیده گرفتن این تحولات به باد انتقاد گرفته است.
 
تفسیر خبرگزاری مرکزی کره تحت عنوان "سفسطه مطلق نباید حقیقت را تحریف کند" منتشر شده و در آن آمده است که "به خاطر تدابیر فعالانه و پیشنهاد صلح‌آمیز جمهوری دموکراتیک خلق کره، فضایی شفگت‌آور برای آشتی در روابط بین شمال و جنوب کره ایجاد شده و همچنین نشانه‌هایی از تحول در روابط جمهوری دموکراتیک خلق کره و ایالات متحده بروز کرده است."
 
این تفسیر در عین حال "نیروهای دغل در آمریکا و ژاپن و گروه‌های محافظه کار کره جنوبی را" متهم کرده است که "به فروش داستان‌های بی‌پایه و تحریف حقیقت متوسل شده‌اند تا افکار عمومی را به بیراهه بکشانند."
 
نویسندگان تفسیر به عنوان نمونه‌هایی از این نوع اقدامات، گفته‌اند که "مقامات کنونی و سابق و کارشناسان ایالات متحده به حرف آمده و ادعا می‌کنند که کره شمالی روش خود را تغییر داد هر چند ایالات متحده هیچ امتیازی به آن نداد، یا اینکه تحریم‌های شدید ترامپ و استراتژی فشار موثر بود و یا اینکه این نشانه آن است که توان کره شمالی به حد خود رسیده و دیگر قادر به ادامه این وضعیت نیست."
 
در این تفسیر با اشاره به موضع شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن، از "گروه آبه" شدیدا انتقاد شده و آمده است که آنان به خاطر "تحول غیر منتظره در وضعیت شبه جزیره کره" منزوی شده‌اند و در نتیجه ادعا می‌کنند که "سیاست کره شمالی در تهاجم صلح و گفتگو نتیجه فشار مستمر جامعه بین‌المللی است و تصمیم سریع به گفتگو بخشی از استراتژی کره شمالی برای خرید فرصت است و تحریم‌ها هرگز نباید تحت هیچ شرایطی کاهش یابد."
 
"محافظه‌کاران کره جنوبی از جمله حزب لیبرال کره" هم در این تفسیر هدف انتقاد قرار گرفته‌اند زیرا این نظر را مطرح کرده‌اند که هر زمان که کره شمالی خود را در مخمصه می‌یابد، به گزینه گفتگو تن در می‌دهد و هدف از پیشنهاد گفتگوهای صلح، ایجاد شکاف در اتحاد کره جنوبی و ایالات متحده است.
نویسندگان این تفسیر با رد چنین نظراتی، گفته‌اند که "تحول عظیم در روابط شمال-جنوب تصادفی نیست بلکه ثمره گرانقدری است که به خاطر اقدامات فعالانه جمهوری دموکراتیک خلق کره، میهن‌پرستی صمیمانه و اراده قاطع آن برای دفاع از صلح به دست آمده است." این تفسیر می‌افزاید که "امروز چنین واقعه‌ای از آن روی امکانپذیر شده که عزت جمهوری دموکراتیک خلق کره به شکلی شگفت‌آور افزایش یافت و قدرت آن بیشتر شده است."
 
در این تفسیر آمده است که "نظرات سخیف نیروهای دشمن مانند اینکه تحول اخیر نتیجه تحریم و فشار است یا اینکه ما به حد و مرز توانایی خود رسیده‌ایم مانند صدای سگی است که به سوی ماه عوعو می‌کند بی معنی است."
 
این تفسیر می‌افزاید که "اقتصاد جمهوری دموکراتیک خلق کره رو به شکوفایی است و برخلاف آنچه که اراذل و اوباش ادعا می‌کنند رو به پائین ندارد و براساس خودکفایی و نوین‌سازی مبتنی است، دستاوردهای علمی و فنی و الگوهای موفقیت آمیز در بخش‌های مختلف اقتصادی حاصل آمده که وعده آینده‌ای درخشان و بهبود سطح زندگی مردم را می‌دهد. و بنابراین تعجبی ندارد که مردم در داخل و خارج کشور یکصدا معتقدند که ابتکار صلح و گفتگو از سوی ما نشانه اعتماد به نفس است زیرا ما هرچه را که می‌خواستیم به دست آورده‌ایم."
 
همین خبرگزاری در تفسیر دیگری تحت عنوان "خبرگزاری مرکزی کره ژاپن را ترغیب می کند تا با روند زمان همسو شود" دولت ژاپن را متهم کرده است که "به آخرین تلاش برای جلوگیری از تحولات" دست زده و به این منظور، خواستار ادامه فشار و حتی تشدید تحریم علیه کره شمالی شده است. به نوشته این خبرگزاری، مقامات ژاپنی در صدد جلب همکاری بین‌المللی برای وارد کردن فشار بر کره شمالی هستند و برای این منظور "در امور داخلی دیگران مداخله کرده و بی‌شرمانه در صدد بر هم زدن شادمانی ملت کره هستند."
در ادامه این تفسیر، ضمن بی‌فایده خواندن تلاش ژاپن، آمده است که "وضعیت به سرعت دستخوش تحول است و زمان آن رسیده که ژاپن درباره سیاست خود نسبت به کره شمالی اندیشه کند و با روند روز همسو شود."
در این تفسیرها به ابتکار کیم جونگ-اون، رهبر کره شمالی، در دعوت از دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، برای گفتگو و قبول این دعوت از سوی ایالات متحده اشاره نشده است.

کیم و بمب اتمی کره شمالی - مقامات کره شمالی از موفقیت در ساخت بمب پیشرفته هیدروژنی و موشک‌های قابل حمل آنها تا خاک ایالات متحده سخن گفته بودندتحول در سیاست کیم
دونالد ترامپ در آغاز دوره ریاست جمهوری خود، ضمن ضعیف خواندن سیاست دولت‌های قبلی ایالات متحده در "مهار" کره شمالی، گفته بود برای حل این بحران، از ملاقات با کیم جونگ-اون استقبال می‌کند اما در ماه‌های بعد، ادامه برنامه‌های هسته‌ای و موشکی کره شمالی و اجرای مانورهای مشترک نظامی آمریکا و کره جنوبی باعث وخامت شدید روابط بین دو طرف شد.
 
طی چند ماه گذشته، شبه جزیره کره دستخوش تنش شدید و تشدید اختلاف آمریکا و متحدان آن، از جمله کره جنوبی و ژاپن، با کره شمالی بود. ادامه آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای کره شمالی و انجام مانورهای مشترک کره جنوبی و آمریکا همراه با تشدید تحریم‌‎های اقتصادی علیه کره شمالی به جنگ تبلیغاتی کم سابقه‌ای بین آن کشور و آمریکا از جمله تهدید متقابل به حملات منجر اتمی شده بود. همزمان، با پیگیری ایالات متحده، شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌های جدیدی را علیه کره شمالی به اجرا گذاشت که دولت کره شمالی آن را اقدام جنگی توصیف کرد و هشدار داد که نسبت به آن واکنش شدیدی نشان خواهد داد.
 
با اینهمه، چند هفته پیش، رهبر کره شمالی اعلام کرد که تیم ورزشی این کشور در مسابقات المپیک زمستانی در کره جنوبی حضور می‌یابد و ورزشکاران دو کشور در بعضی رشته‌ها همراه هم و به عنوان تیم واحد شرکت کردند.
 
به گفته مقامات آمریکایی، تشدید تحریم‌های بین‌المللی و تحریم‌های یکجانبه ایالات متحده علیه کره شمالی فشار قابل توجهی را به اقتصاد آن کشور وارد آورد و ادامه طرح‌های دولتی را هم به مخاطره انداخت. مقامات آمریکایی معتقدند که فشار تحریم‌ها باعث نرمش مواضع کره شمالی شد. در عین حال، برخی ناظران گفته‌اند حکومت کره شمالی نیز می‌تواند در تبلیغات داخلی خود اعلام کند که ادامه برنامه‌های نظامی او سرانجام باعث شد آمریکا این کشور را به عنوان طرف مساوی برای مذاکره قبول کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
Iranemaa - قم، ایران

این بهترین خبر برای مردم کره است که یک کم از وضعیت اسفبار فعلی خارج بشن و خبر بدی برای اخوندا
‌چهارشنبه ۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹
۴۰
karaji - کرج ، ایران

این تفسیر همون نرمش قهرمانانه هست و دمش هم گرم چرا نه ؟؟!!
‌چهارشنبه ۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶
۵۵
آقا فدام - دوسلدورف، آلمان

جمهوری اسمالی کره شمالی داداش خوانده علی چلاق هم الفاتحه
‌چهارشنبه ۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵
۴۲
Dr.Alex - واشینگتون، ایالات متحده امریکا
ای خاک بر سر ایران داعشی!
‌چهارشنبه ۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۱
۴۵
Azerbaijan.oglu - لندن، انگلستان
کره شمالی وقتی خطر حمله آمریکا را جدی احساس کرد به غلط کردن افتاد. ترامپ از بچه بازی نیست که بخوای باهاش بازی کنی . دوران طلایی اروبا تمام شده است و بعد از کره شمالی نوبت ایران است و ایران هیچ دوستی در منطقه برای خودش باقی نگذاشته است و تمام کردن کار ایران خیلی راحت خواهد بود .
‌چهارشنبه ۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۲
۴۵
karkas - اصفهان، ایران
مثل اینکه در سال جدید هم ول کن تفاسیر چرند و جهود پسند نیستید! ! کره شمالی بمب هسته ای را ساخت موشک هم ساخت، تا جد اندر جدشون از لحاظ امنیت و جنگ تامین شدند!حالا آمریکا برو حمله کن( جراعت ندارند) الان هم کره شمالی در موضع قدرت وارد مذاکره می شود(یک حیف نون به آن کسای که نگذاشتند بمب هسته ای داشته باشیم و یک خاک بر سری به کسانی که اکنون می گویند چرا موشک می سازیم)
‌چهارشنبه ۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.