آتش‌نشانی دزفول: انفجار در زاغه مهمات پادگان ارتش مهار شد + ویدیو

انفجار زاغه مهمات ارتش در دزفول شامگاه چهارشنبه سازمان آتش‌نشانی دزفول اعلام کرد آتش‌سوزی در زاغه مهمات تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول بامداد پنج‌شنبه، ۱۷ اسفند، «به طور کامل» مهار شده است.
 

پیش‌تر گزارش‌هایی منتشر شده بود که وقوع آتش‌سوزی و انفجارهای مهیب در زاغه مهمات یک پادگان در دزفول، شامگاه چهارشنبه به وحشت ساکنان دزفول و اندیمشک منجر شده است.

عبدالحسین معظم‌فر، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی دزفول، روز پنج‌شنبه به تلویزیون دولتی ایران گفت آتش‌سوزی در زاغه مهمات ارتش «در ساعت ۵۰ دقیقه بامداد پنج‌شنبه به طور کامل مهار شد».
 
به گفته آقای معظم‌فر، وقوع حریق در زاغه مهمات تیپ ۲۹۲ زرهی ارتش در دزفول ساعت ۲۱ چهارشنبه به آتش‌نشانی خبر داده شد و آتش‌نشانان و نیروهای امدادی به محل اعزام شدند.
 
به گفته این مقام ایمنی، مأموران این سازمان ساکنان واقع در نزدیکی حادثه را از منطقه خارج کردند.
 
امیرعیسی‌زاده، سرپرست فرمانداری دزفول، نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس ضمن اعلام «مهار کامل» آتش‌سوزی و انفجار مهمات جنگی گفت: «این حادثه تلفات جانی نداشته همچنین تمامی نیروهای امدادی و عملیاتی در محل حادثه مستقر هستند و وضعیت تحت کنترل است».
 
بنابر گزارش‌ها و تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، شدت انفجارهای شامگاه چهارشنبه به حدی بود که خانه‌های اطرف پادگان تخلیه شد و ترافیک سنگینی در جاده دزفول-اندیمشک پدید آمد.
 
شماری از شاهدان عینی به رسانه‌های ایران گفته‌اند صدای انفجار همچنان در طول شب در دزفول شنیده می‌شد.
 
در همین حال روابط عمومی ۲۹۲ زرهی نیروی زمینی ارتش نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد تخلیه منازل سازمانی نزدیک محل حادثه «به منظور رعایت و در امان ماندن خانواده‌های کارکنان ساکن در منازل سازمانی» صورت گرفت و «پس از رفع خطر» خانواده‌ها به خانه‌های خود مراجعه کرده‌اند. این بیانیه می‌افزاید «هم‌اکنون وضعیت منطقه کاملا عادی و بدون هیچ خطری» گزارش شده است.
 
به گفته سرپرست فرمانداری دزفول، مقام‌های نظامی تحقیقاتی را درباره علت دقیق وقوع حادثه آغاز کرده‌اند.
 
گذشته از مناطق نظامی، مقام‌های ایران حتی درباره وقوع حادثه در تأسیسات صنعتی نیز به جزئیات چندانی اشاره نمی‌کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
oghabe - بازل، سوییس

مهمات نظامی هم صداشون ازرژیم بلند شده و خودانتحاری میکنند.ولی بعضیا هنوزدر کوچه پس کوچه های اصلاح طلب و اسلاموممد وعلی سرگردانند.
‌پنجشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۷
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
ای کاش این آتش در بیت اون چلاق و در نیروی سپاه لاشه خور و بسیج کثافت بیفته و مدافعین حرم بی پدر و مادر تروریست
‌پنجشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟