روایت سی‌ان‌ان از مبارزه با حجاب اجباری توسط هنرمندان گمنام در ایران

گزارشی از هانا ریچی در وبسایت شبکه خبری سی ان ان
صدای آمریکا:  زنی جوان با روسری سفیدی بر سر یک چوب بالای جعبه برقی با گیسوانی آویخته از شانه ها چون اسطوره ای یونانی در میان هیولاهای یک چشم ایستاده است.

 

این تصویری طراحی شده توسط ثمین ۳۲ ساله طراح انیمیشن در تهران است. ثمین با کمک دوست پسرش که تصویرگر است ویدئویی گرافیکی در اعتراض به حجاب اجباری در ایران ساخته است.
ثمین در گفتگویی با سی ان ان می گوید: «از آن جا که ما هنرمندیم، زبان ما شیوه اعتراض ما است. ما امیدواریم ویدئوی ما بتواند صدای زنان ایرانی را مطرح کرده باشد.»
 
نام او برای اطمینان از حفظ امنیت اش تغییر یافته است.
 
برای ثمین انتشار کارهای هنری اش در رسانه های اجتماعی امن ترین راه برای نمایش همبستگی اش با جنبش مقابله با قانون حجاب اجباری است.
 
ثمین گفت: «حکومت می گوید، شما مسلمان هستید باید حجاب به سر کنید، اما وقتی حجاب بر سر می گذارید گویی خودتان را سانسور می کنید. من فکر می کنم ۹۰ درصد مردم حجاب نمی خواهند. جوان ها هرگز حجاب را انتخاب نخواهند کرد.»
 
روایت ثمین در کارش حکایت شکافی میان نسل ها بر سر این موضوع است: «در ایران، دخترها مجبور به دروغ گویی می شوند. شما باید همه چیز را پنهان کنید. من باید کارم، احساساتم، عشقم همه را به خاطر فرهنگ این جا مخفی کنم.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

آفرین به این دختر هنرمند و با شعور و به روح پر فتوح کرم زده پر از انگل خمینی دجال ....
‌چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰
۳۹
scandal - برلین، آلمان

حجاب = ح = حدود، ج = جنایت، ا = اهانت، ب = بردگی!
‌چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟