واکنش شهردار تهران به اجرای زنان و رقص در مراسم: شئونات باید رعایت شود+ ویدیو

همایش زنان شهرداری با حضور آقای نجفی در سالن همایش‌های میلاد برگزار شد شهردار تهران در واکنش به انتقادها از فیلمی که از اجرای موسیقی زنان منتشر شده، از برگزارکنندگان مراسم زیر نظر شهرداری، انتقاد کرده و گفته باید "شئونات اسلامی" رعایت شود.
 

محمدعلی نجفی، شهردار تهران، امروز چهارشنبه ۱۶ اسفند، در اطلاعیه‌ای به معاون امور اجتماعی و فرهنگی و رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دستور داده که در اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری "دقت لازم را داشته باشند."

 
دیروز، شهرداری تهران مراسمی را با عنوان "همایش بزرگ بانوان شاغل شهرداری" در برج میلاد تهران برگزار کرد که آقای نجفی هم در آن حضور داشت و سخنرانی کرد.
 
بعضی از خبرنگاران رسانه‌های محافظه‌کار و چهره‌های منتقد دولت، با انتشار فیلمی از آن همایش، از حضور آقای نجفی در مراسم انتقاد کردند.
 
بر اساس فیلمی که منتشر شده، یک گروه موسیقی متشکل از نوازندگان زن هم‌خوانی می‌کنند و شماری دیگر که به نظر می‌آید دختران کم سن هستند، روی سن می‌رقصند.
 
به گفته منتقدان شهرداری تهران، آقای نجفی هنگام اجرای موسیقی در مراسم حضور داشته است.
بر اساس فیلم منتشر شده نوازندگان زن در ردیف پشت روی صندلی نشسته و برنامه اجرا می‌کنند و گروهی از دختران ظاهرا خردسال مشغول رقص هستند  آقای نجفی در دستور خود به نهادهای زیرنظر خود نوشته است: ما معتقد نیستیم که اسلام دین عزا است، اسلام دین شادی، نشاط و زندگی است اما باید شئونات و چارچوب‌ها در شادی هم رعایت شود و این خود یک هنر است و همه همکارانم موظف هستند در اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری نسبت به این مهم دقت لازم را داشته باشند.
 
این اولین بار نیست که اجرای موسیقی توسط زنان در یک مراسم عمومی باعث انتقاد جریان‌های محافظه‌کار می‌شود.
 
در سال‌های اخیر اجرای موسیقی و حتی نوازندگی زنان بر روی صحنه دشوارتر شده و حتی برخی از گروه‌های پرطرفدار موسیقی مجبور شده‌اند برای گرفتن مجوز اجرا، زنان را از گروه خود حذف کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
بهنام انتورپن - انتورپن، بلژیک

تا کور شود هرانکه نتواند دید.
‌چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • شکار لحظه های ناب و خنده دار زندگی
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن