بزرگ‌ترین باخت کارلوس کی‌روش حتی تلخ‌تر از باختن به ازبکستان در تهران!

 تلخ‌ترین روز کاری کارلوس کی‌روش در این ۶ سالی که ایران بوده است بدون شک نه حتی فردای باخت به ازبکستان در تهران که سه شنبه ای بود که گذشت.
 

عرفان حاج‌بابایی: کارلوس کی‌روش عادت کرده بود به همیشه بردن. حتی روز باخت به لبنان یا ازبکستان و کم شدن شانس ایران برای صعود به جام جهانی ۲۰۱۴ هم او این قدر تنها و شکست خورده نبود که این بار و در اوج موفقیت های فوتبالی اش، بعد از یک مناظره میان علی کریمی و محمدرضا ساکت، او محبوبیتش را ببازد.

 
این باخت بی شک حاصل اشتباه خودش و مشاوران رسانه ای اش بود. کارلوس یک نکته را درست ارزیابی نکرده بود. او یادش رفته بود که ما ایرانی ها احساسی هستیم. خیلی سریع احساسی می شویم. این روزها پرسپولیس می برد و تب پرسپولیسی بودن بیشتر داغ است. فرق کرده شرایط با روز صعود تیم ملی به جام جهانی یا حتی قرعه کشی بازی ها. حالا تیم ملی دیگر اولویت کسی نیست که او فکر کند می تواند مثل یک سردار فاتح برای یک قهرمان محبوب در پیامکی خط و نشان بکشد.
 
کارلوس مربی بسیار باهوشی است اما این بی شک بزرگترین اشتباهش در همه سال های حضور در ایران بود. حریفش این بار نه اسدی بود، نه کفاشیان، نه مایلی کهن و نه حتی قلعه نویی و برانکو. کسی بود که در نقش شجاع دل رفته بود تا ناجی فوتبال باشد. کریمی اصلا چیزی برای از دست دادن نداشت. رفته بود به دعوایی که برایش باخت نداشت و در این دعوا کی روش با انتخاب یک واژه نادرست که به بدترین شکل هم توسط عادل فردوسی پور ترجمه شد، به یکباره از او یک بازنده بزرگ ساخت. کی روش که در این چند ماه سر موضوعات ساده بی دلیل اصرار کرد و مثلا می توانست خیلی زودتر و قبل از حساس کردن هواداران پرسپولیس اقلا به بازیکنی مثل علیپور شانس دیده شدن بدهد، این کار را نکرد.
 
این اصرارش بر اینکه فیلم بازی های لیگ را می بیند به جای اینکه به ورزشگاه برود و کلی دعواهای عادی که به طور معمول انجام می دهد و از مواضعش کوتاه نمی آید وقتی به این برخورد رسید، پیراهن عثمانی شد برای منتقدانش. او در دعوایی که طرفش نبود، بزرگترین مغلوب لقب گرفت و هیچ کس هم مثل خودش در این انتخاب استراتژی نقش نداشت.
 
حالا تیم ملی از این پس با چالشی بزرگ روبرو می شود و این محبوبیت بالای کی روش بود که تا امروز سبب می شد هر آنچه می خواهد را با فشار افکار عمومی بدست بیاورد اما حالا ابهت گذشته اش را نخواهد داشت و در این ماه های مانده به جام جهانی، این اتفاق خوشایندی قبل از هر چیز برای تیم ملی فوتبال مان نیست.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
هرمز١ - تهران، ایران
امیدوارم معنی منفی ها رو فهمیده باشید. اینطوری هم که میکین ایرانها احساساتی نیستن دیکه جون اکثرا باسواد هستن
‌پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +297مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +224چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +143حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +120حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +104سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +99ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی