اوما تورمن سکوت خود را درباره آزار جنسی شکست

اوما تورمن پیشتر خشم خود را از رفتار هاروی واینستین ابراز کرده بود اما ادعای مشخصی علیه او مطرح نکرده بود اوما تورمن، ستاره سینمای آمریکا سکوت خود را درباره آزار جنسی شکسته و ادعاهای تازه‌ای علیه هاوری واینستین، تهیه‌کننده مشهور هالیوود، مطرح کرده است.
 

خانم تورمن به روزنامه نیویورک‌تایمز گفته است که آقای واینستین در اتاق هتلی در لندن تلاش کرده که خود را به او تحمیل کند اما اوما تورمن موفق شده "از مهلکه بگریزد". به گفته این بازیگر این اتفاق در دهه ۱۹۹۰ میلادی افتاده است.

 
بعد از انتشار این مقاله، سخنگوی هاروی واینستین گفت که اتهام مربوط به آزار جنسی "نادرست است."
 
اوما تورمن ۴۷ ساله در ماه نوامبر گذشته در یک مصاحبه خشم خود را از رفتار آقای واینستین ابراز کرده بود و گفته بود که "خوشحالم که این ماجرا آهسته جلو می‌رود. تو (واینستین) لایق این نیستی که با یک ضرب گلوله از پا دربیایی".
 
او در آن زمان ادعای مشخصی علیه آقای واینستین مطرح نکرد اما اکنون در مقاله‌ای سه هزار کلمه‌ای در نیویورک‌تایمز با عنوان "اوما تورمن به این دلیل خشمگین است" جزییاتی از ادعای آزار جنسی علیه او به زبان خودش ارائه شده است.
اوما تورمن چه می‌گوید؟
اوما تورمن می‌گوید در سن ۱۶ سالگی و در آغاز دوران حرفه‌ای کار خود مورد آزار جنسی قرار گرفته است. او می‌گوید که در آن زمان یک بازیگر - که اسمی از او نیاورده - او را به زور مجبور به سکس کرده است.
 
ادعاهای او علیه هاروی واینستین به دوره بعد از درخشش فیلم پالپ فیکشن، ساخته کوئنتین تارانتینو و به تهیه‌کنندگی آقای واینستین برمی‌گردد. به گفته او این ماجرا در سوئیتی در هتل ساووی لندن رخ داده است.
هاروی واینستین و اوما تورمن اوما ترومن به نیویورک تایمز گفت: "او مرا هل داد. تلاش کرد خودش را روی من بیندازد... هر کار ناخوشایندی که می‌توانست کرد.".
 
به گفته خانم تورمن، او درنهایت توانسته خود را از مهلکه نجات دهد و "مثل یک مارمولک بیرون بخزد".
 
او می‌گوید روز بعد یک دسته گل دریافت کرده و بعد از آن هم دستیار آقای واینستین مرتب برای پیشنهاد پروژه‌های تازه با او تماس می‌گرفته است.
واکنش هاروی واینستین چه بود؟
سخنگوی آقای واینستین -که خود در حال گذراندن یک دوره درمانی است - در بیانیه‌ای گفته است که تیم او با نیویورک تایمز تماس گرفته‌ و عکس‌هایی را برای روزنامه فرستاده که "نشان‌دهنده رابطه نزدیکی است که آقای واینستین و خانم تورمن داشته‌اند."
 
نیویورک‌تایمز تأیید کرده که "عکس‌های صمیمانه‌ای" از این دو نفر در جریان نمایش فیلم‌ها و مهمانی‌ها دریافت کرده است.
 
بیانیه سخنگوی آقای واینستین می‌گوید او اذعان کرده که ۲۵ سال پیش در بریتانیا "حرکت ناخوشایندی" در ارتباط با با خانم تورمن انجام داده که بعد از "تعبیر اشتباه اشارات او" (خانم تورمن) رخ داده است. این بیانیه می‌گوید آقای واینستین بلافاصله عذرخواهی و به شدت ابراز تأسف کرده است.
 
در این بیانیه آمده است: "با وجود این ادعاهای او درباره آزار فیزیکی نادرست است... هیچ تماس فیزیکی در حین حرکت ناخوشایند آقای واینستین در کار نبوده و او از این که خانم تورمن ۲۵ سال صبر کرده تا چنین اتهاماتی را مطرح کند غمگین و شگفت‌زده است."
تورمن درباره تارانتینو چه گفته است؟
اوما تورمن ماجرای برخوردی با کوئنیتین تارانتینو، کارگردان سینما را هم توضیح داده است. خانم تورمن در فیلم‌های پالپ فیکشن و دو گانه بیل را بکش که از موفق‌ترین فیلم‌های کارنامه او است با آقای تارانتینو و واینستین همکاری کرده است.
 
اوما تورمن می‌گوید در یک صحنه تصادف خودرو در فیلم "بیل را بکش" با آقای تارانتینو مشکل داشته است.
 
او می‌گوید برای بازی کردن آن صحنه تقاضای بازیگر بدل کرده چون خودرو مشکل فنی داشته، اما این درخواست او با خشم آقای تارانتینو روبرو شده و کارگردان او را تشویق کرده که خود ماشین را براند که در نهایت به سانحه و زخمی شدن خانم تورمن منجر شده است.
 
این واقعه رابطه این دو نفر را شکراب کرده است. اوما تورمن در آن زمان تهدید کرده که از استودیوی فیلمسازی هاروی واینستین شکایت می‌کند اما می‌گوید در طول ۱۵ سال گذشته فیلم مربوط به آن صحنه را در اختیار او نگذاشته‌اند.
 
آقای تارانتینو هنوز به ادعای خانم تورمن واکنشی نشان نداده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۳
mitra55 - تورنتو، کانادا
همش چرت و پرت، بعد از ۲۵ سال تازه یادش افتاده، من به عنوانِ یک زن اعتقاد دارم تا هیچ زنی‌ نخواد هیچ مردی نمیتونه اون زن را وادار به کاری کنه، یه لگد وسطِ پای آقا کافیست.
دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ ایران در گروه «جی» با بلژیک، مصر و نیوزیلند هم گروه شد
  • اکبر گنجی: امام دوازدهم وجود ندارد، فقط حضرت علی و امام حسین به شهادت رسیده اند+ ویدیو
  • تشکیل پرونده قضایی برای مسئولان و برگزار کنندگان ماراتن جزیره کیش
  • مخالفت حزب‌الله با خلع سلاح، به‌رغم تایید تصمیم دولت لبنان برای مذاکره با اسرائیل
  • قاسم مکارم شیرازی مشاور وزیر پیشین راه و از اقوام آیت‌الله مکارم به حبس و انفصال از خدمت محکوم شد
  • دولت ترامپ: تهدید ایران کاهش یافته و ما تنگه هرمز را همیشه باز نگه می‌داریم
  • جروزالم‌پست: ایران برای فلج کردن کشاورزی اسرائیل به تایلند پیشنهادی مخفیانه داده بود
  • ویدیوهای طنز روز از «پایان علی خامنه‌ای» تا «یک روز عادی در نیویورک زهران ممدانی»
  • رزمایش‌های نظامی در شمال و جنوب ایران؛ سپاه در نزدیکی تنگه هرمز موشک‌های سنگین و دوربرد شلیک کرد
  • پزشکیان می‌گوید هفت میلیون میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام روی زمین مانده است
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +188رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +128ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +121مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +117درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +108انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +82آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!