شاهزاده ولید بن طلال از آزادی خود طی روزهای آینده خبر داد

شاهزاده ولید بن طلالشاهزاده ولید بن طلال، میلیاردر سعودی که در جریان موج «مبارزه با فساد مالی» در عربستان بازداشت شده است، روز شنبه هفتم بهمن اظهار داشت، انتظار دارد که طی روز های آینده آزاد شود.
 

شاهزاده ولید بن طلال در محل بازداشت خود در هتل ریتز کارلتون ریاض با رویترز مصاحبه کرده است. وی دو ماه پیش به همراه ده ها نفر از اعضای خانواده سلطنتی عربستان، وزرای کنونی و مقام های سابق آن کشور، به دستور «کمیته مبارزه با فساد» بازداشت شد.

 
شاهزاده ولید بن طلال در نخستین مصاحبه خود از زمان بازداشت، اظهار داشت که در گفت وگو با مقام های دولتی بر بی گناهی خود تاکید کرده است و انتظار دارد که با آزادی طی روزهای آینده، بتواند همچنان کنترل کامل بر شرکت بین المللی سرمایه گذاری «هولدینگ سلطنتی» را دست داشته باشد، بدون این که بخشی از دارایی های خود را به دولت واگذار کند.
 
او گفته است: هیچ اتهامی مطرح نیست. بلکه بحث و گفت وگوهایی بین من و حکومت در جریان است. فکر می کنم که همه چیز طی چند روز به پایان برسد.
 
شاهزاده ولید بن طلال گزارش ها در خصوص بدفتاری با وی را تکذیب کرد و گفت که با او خیلی خوب رفتار شده است.
 
او اضافه کرده است که انجام این مصاحبه را برای رد چنین گزارش هایی پذیرفته است.
 
براساس برآورد نشریه فوربس، ولید بن طلال بن عبدالعزیز ثروتی بالغ بر ۱۷ میلیارد دلار دارد. وی از سهام داران توییتر و «سیتی گروپ» است و در شماری از هتل های مهم در پاریس و نیویورک سرمایه گذاری کرده است.
 
«کمیته مبارزه با فساد» به ریاست محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در آبان ماه دستور بازداشت شماری از شاهزادگان، وزرا و تعدادی از وزرای سابق را صادر کرد. مقام های این کمیته، شاهزاده ولید بن طلال را به پولشویی وپرداخت رشوه متهم کردند.
 
پیش از این مقام‌های سعودی گفته‌ بودند که «کمیته مبارزه با فساد» تاکنون از ۲۰۸ نفر بازجویی کرده و این افراد دست‌کم ۱۰۰ میلیارد دلار «کسب مال غیرمشروع» کرده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
محمد ابن سلمان ولیعهد عربستان نام خودش را در تاریخ عربستان نوین ثبت خواهد کرد. اینها بیش از ۳۵۰ نفر از شاهزادگان و میلیاردرهای سعودی بودند. همه را محصور کرد. تا حالا و تا امروزمبلغی بالغ بر صد میلیارد دلار از ۲۲۰ تن از آنها گرفته و آزادشان کرده. باقی آنها نیز تا نپردازند آزاد نخواهند شد. ولید هم نزدیک به توافق است. مردم عربستان نیز از این رویدادبسیار خوشحال و خرسندند. این دزدها سالهاست که مثل زالو ثروت اندوزی میکنند و هوس کودتا نیز به سرشان زده بود.
شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیفنس نت‌ورک: آمریکا اطلاعات کمک‌های چین به برنامه موشکی جمهوری اسلامی را روزانه به اسرائیل می‌دهد
  • چرا تور لیونل مسی در هند به خشونت کشیده شد؟
  • افشای عکس‌ها و مدارک جدید از پیشینه خانواده ایلهان عمر؛ آنها با «قصاب هرگیسا» چه ارتباطی دارند؟
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند