سعد حریری: هیچ کشوری در لبنان دخالت نکند

نخست‌‎وزیر لبنان می‌گوید خواهان حفظ ثبات سیاسی کشورش است سعد حریری، نخست‌وزیر لبنان با ستایش از نقش حزب‌الله لبنان برای کاهش تنش‌ها، خواهان آن شده تا این کشور از مناقشه منطقه‌ای ایران و عربستان بیرون بماند.‌
 

آقای حریری در مصاحبه با روزنامه وال استریت ژورنال گفته است که به نظر او حزب‌الله لبنان می‌تواند در دولت بعدی این کشور که پس از انتخابات ماه مه تشکیل خواهد شد حضور یابد.

 
آقای حریری نوامبر سال گذشته میلادی در ریاض، پایتخت عربستان سعودی، با انتقاد از حکومت ایران و گروه حزب‌الله لبنان، استعفا کرده بود.
 
استعفای ناگهانی آقای حریری، آن هم از عربستان سعودی با انتقادهایی همراه شد و برخی رسانه‌های لبنان و همچنین برخی مقام‌های این کشور مدعی شدند که آقای حریری تحت فشار مقامات عربستان وادار به استعفا شده و در بازداشت خانگی است.
 
آقای حریری در نهایت پس از میانجیگری فرانسه عربستان را ترک کرد و به فرانسه رفت و سپس به کشورش بازگشت و استعفای خود را پس گرفت.
 
سعد حریری گفته است "حزب‌الله بخشی از دولت بوده است و این، دولتی فراگیر است که باعث ثبات سیاسی در کشور می‌شود."
 
نخست‌‎وزیر لبنان گفته است "هدف من این است که ثبات سیاسی کشور را برای وحدت کشور حفظ کنم."
 
آقای حریری در این مصاحبه گفته است دخالت هیچ کشوری در سیاست لبنان را نمی‌پذیرد. او گفته است روابط لبنان با ایران و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس "باید بهترین روابط باشد، اما روابطی که به نفع منافع ملی لبنان باشد."
 
نخست‌وزیر لبنان در باره مدت اقامت خود در عربستان سعودی توضیحی نداده ولی گفته است "عربستان هرگز به طور مستقیم در سیاست لبنان دخالت نکرده است."
 
آقای حریری ابراز امیدواری کرده است که عربستان کمک‌های اقتصادی خود به لبنان را از سر گیرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
چرا اون روزی که کشورت مفلس بود و اسرایل چپ و راست بمبارانتون میکرد این حرفو نزدی؟ حالا که آخوندا به دادتون رسبیدند و تمام سرمایه ایرانو خرجتون کردند وشکمتون سیرشد زر مفت میزنی عرب نمک نشناس.
جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +305ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +175ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید