با ۱۰ کودک وحشی آشنا شوید که توسط حیوانات بزرگ شدند - تصویری

کودک وحشی؟!! شاید این ایده که کودکانی وجود داشته باشند که توسط حیوانات بزرگ شده اند تنها در کتاب های داستان و افسانه ها یافت شود. اما آیا تارزان ها فقط در دنیای قصه ها وجود دارند؟! آیا باور می کنید که کودک وحشی در دنیای واقعی نیز وجود داشته و هستند کودکانی که به هر دلیلی در کودکی توسط حیوانات و در دامان طبیعت وحشی بزرگ شده اند؟ شاید باورش سخت باشد اما واقعیت دارد. در ادامه این مطلب شما با تعدادی کودک وحشی آشنا خواهید شد که در کودکی در طبیعت رها شده و یا گم شده اند و توسط حیوانات به فرزندخواندگی قبول شده اند. با کودکان وحشی و تارزان های دنیای واقعی آشنا شوید.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
scandal - برلین، آلمان

آخوند شپشی فراموشتان شد!؟
جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۲
۴۷
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک

وحشی؟! اصطلاحات را باید عوض کرد. وحشیها فقط در شهرها و در میان آدمیان هستند. حیوانات وحشی اصلا یعنی چه؟! کدام حیوانی وحشی تر از انسان است؟! کودکانی که با حیوانات رزرگ میشوند حساسترین قلبها را دارند. اینهمه چرت و پرت تفت ندهیم!! وحشی!
جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۸
۶۶
سلطنت طلب - مکة المکرمة ، عربستان سعودی

بر عکس این موجودات هم وجود دارن، مثلاً همین اخوندای شپشو، در واقع حیواناتی هستند که از کوها و جنگلها به مناطقی که انسانها زندگی میکردن هجوم اوردن و رفته رفته در کنار انسانها شیوه پوشش و سبک غذا خوردنشون رو تغییر دادن ، البته اینها حیوانات باهوشی هستند چون به سرعت حتی زبان انسانها رو هم فرا گرفتن .
جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۵
۸۹
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک

[::سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی::]. حیوون اون خلیفت عمره؛ عمری. خودش اقرار کرد که بزه کوهیه!
جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۷
۶۰
oghabe - بازل، سوییس

[::سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی::]. بذار برات تکمیلش کنم، و درآخربسیاری انسانها را برده کردند و هست و نیستشونا به یغما بردند.
جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۶
۴۷
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک

[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک: آقا شما دیگه شورش رو درآوردی. شما هم سرت توی ....یک ...دیگست که مثل همون ....که میگی. پس آروم شو عزیزم.
شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۹
۵۸
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
خمینی و خامنه ای هم وحشی هستند البته وحشی بودن این دو موجود پلید بخاطر هم خوابگی ننشون یا پدرشون و بسته شدن نطفه کثیفشان با گراز و لاشه خور و شغال بوده
‌سه شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۴
۶۰
liberté - مونترال، کانادا
جنتی رو هم دایناسورهای دوره ژوراسیک بزرگ کردن!
‌سه شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +316شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +229شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +178رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +171پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +148پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +138علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +135وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد
  • +123استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای