Warning: session_start(): open(/home/ukuser/tmp/sess_7e85dcd9d003486629f34289a208c66e, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/ukuser/public_html/amp/db/db/inc/ui.php on line 1

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/ukuser/tmp) in /home/ukuser/public_html/amp/db/db/inc/ui.php on line 1
«اینشتین» دیگری در راه است؟

«اینشتین» دیگری در راه است؟

سابرینا گنزالس پاسترسکی به نوشته فیگارو، سابرینا گنزالس پاسترسکی تنها ۱۴ سال داشت که به تنهایی یک هواپیمای تک موتوره ساخت و با آن بر فراز دریاچه میشیگان پرواز کرد. حالا او در سن ۲۳ سالگی، نامزد دریافت دکترای فیزیک از دانشگاه هاروارد است.
 

سابرینا ستاره تازه دنیای فیزیک است. فیزیکدانان برجسته‌ای چون استیون هاوکینگ به مقالات وی ارجاع داده اند. بعضی‌ تا آن حد جلو رفته‌اند که به وی لقب اینشتین تازه داده اند. او به طور مشخص به مطالعه سیاه‌چاله‌ها و مسئله زمان و فضا با تاکید بر گرانش در کوانتم فیزیک علاقه دارد.

 
سابرینا پاسترسکی در یک خانواده کوبایی آمریکایی در سال ۱۹۹۳ در شهر شیکاگو متولد شد. او در سال ۲۰۱۰ دیپلم دبیرستانش را گرفت و سپس به دانشگاه ام. آی. تی رفت. او دوره کارشناسی را در این دانشگاه با بالاترین معدل ممکن در سه سال به اتمام رساند و سپس برای دریافت مدرک دکترا به دانشگاه هاروارد دعوت شد. دانشگاه به او اختیار تام داده است که بدون دخالت اساتید یا مسئولین دانشگاه به طور آزاد به تحقیق بپردازد.
 
خانم پاسترسکی در سال ۲۰۱۵ توسط مجله فوربس به عنوان یکی از سی فرد برتر زیر سی سال که مسیر دنیا را تغییر خواهند داد، انتخاب شد. این درحالی است که دانشگاه‌ام آی تی هم در سال ۲۰۱۲ او را به عنوان یکی از سی دانشمند برتر زیر سی سال در آمریکا انتخاب کرده بود.
 
سابرینا در شبکه‌های اجتماعی حضور ندارد. به گزارش یاهو، او از تلفن‌های هوشمند استفاده نمی‌کند. اما در وب سایتش (فیزیکسگرل)‌ می‌توانید فهرست بلند بالایی از موفقیت‌هایش را ببنید. او می‌گوید که عادت به شکستن مرزها، او را به سمت فیزیک کشانده است. او دوست پسر ندارد، الکل نمی‌نوشد و سیگار نمی‌کشد. او در ایمیلی به یاهو گفته است که ترجیح می‌دهد ذهن متمرکزی داشته باشد و در راه رسیدن به آنچه می‌خواهد تلاش کند.
 
خانم پاسترسکی صدها هزار دلار جایزه از سوی موسسه هرتز، بنیاد اسمتسونین و همینطور بنیاد علم آمریکا دریافت کرده است. جف بیزوس موسس و رئیس آمازون هم گفته است که هر زمان که اراده کند، در گروه هوا و فضای آمازون شغلی برای وی خالی خواهد بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
arian1 - ابادان، ایران

مسلمانهای احمق هم در فکر حجاب برای زنان و محدودیت درست کردن برای زنان هستند تا مردان فاسد مسلمان تحریک جنسی نشوند و عقب ماندگی همچنان در کشورهای اسلامی ادامه خواهد داشت.
‌چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +133ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +112انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +82هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه