رئیس جمهوری پیشین گرجستان در اوکراین روی سقف خانه‌اش بازداشت شد

میخائیل ساکاشویلی رئیس جمهوری پیشین گرجستان در کی یف پایتخت اوکراین در حالیکه برای تحریک اندک حامیانش روی سقف خانه اش رفته بود، بازداشت شد.
 

ماموران امنیتی اوکراین پس از هجوم به آپارتمان مسکونی ساکاشویلی، وی را بازداشت کردند و با خود بردند.

 
روز سه شنبه و در حالی که طرفداران ساکاشویلی در برابر خانه وی گرد آمده بودند تا مانع دستگیری وی شوند، پلیس با پرتاب گاز اشگ آور و فلفل و کنارزدن جمعیت راه خود را به سوی آپارتمان او گشود. ساکاشویلی برای تهییج طرفداران به پشت بام رفته بود و با مشت های گره کرده ماموران را تهدید می کرد، در همان موقع بازداشت شد.
 
«میخائیل ساکاشویلی» که با انقلاب گل رُز در سال ۲۰۰۳ در گرجستان به قدرت رسید تا سال ۲۰۱۳ رئیس جمهوری این کشور حوزه قفقاز بود.
 
دادستان تحقیق اعلام کرد اعضای گروه «جنایت های سازمان یافته» به رهبری یانوکوویچ رئیس جمهوری پیشین اوکراین، هزینه سازماندهی طرفداران ساکاشویلی در کی‌یف را برعهده دارد.
 
ساکاشویلی از همه مردم اوکراین خواسته بود در اعتراض به اقدامات غیر قانونی دولت پوروشنکو به خیابانها بریزند و «دزدان» را از کشورشان بیرون کنند.
 
به گفته او جمهوری اوکراین در خطر است و مردم باید با سرنگونی حکومت، جلو تهدید را بگیرند.
 
یک گروه هزار نفری در مقابل محل سکونت ساکاشویلی گرد آمدند و ماموران پلیس هم در محل حاضر شدند.
 
در سال ۲۰۱۵ و پس ازآنکه مردم اوکراین، یانوکوویچ را از قدرت برکنار کردند و او به روسیه فرار کرد، پوروشنکو رئیس جمهوری جدید اوکراین ساکاشویلی را که به تابعیت اوکراین درآمده بود، به سمت فرمانداری شهر بندری ادسا منصوب کرد.
 
ساکاشویلی در سال۲۰۱۶ در اعتراض به مداخله طرفداران پوروشنکو و جلوگیری از روند اصلاحات از فرمانداری ادسا کناره گیری کرد و به مخالفان رئیس جمهوری پیوست.
 
با آنکه میخائیل ساکاشویلی در اوکراین چهره ای شناخته شده است اما بنا به نظر خواهی ها طرفداران وی در این کشور بین یک تا دو درصد بیشتر نیستند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا