هشدار تازه اسرائیل درباره 'تثبیت' حضور نظامی ایران در سوریه

دولت اسرائیل در چند ماه گذشته تلاش تازه‌ای برای مقابله با حضور نظامی ایران در سوریه آغاز کرده است بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، درباره ادامه حضور نظامی ایران در سوریه هشدار تازه‌ای داده است.
 

آقای نتانیاهو در یک پیام ویدیویی در صفحه فیس‌بوک خود گفته است: "بگذارید سیاست اسرائیل را تکرار کنم؛ ما به رژیمی که مصمم به نابودی کشور یهودیان است اجازه نخواهیم داد که به تسلیحات هسته‌ای دست پیدا کند."

 
او افزود: "ما اجازه نخواهیم داد که این رژیم برای رسیدن به هدف اعلام کرده‌اش - نابودی کشور ما - حضور نظامی خود در سوریه را تثبیت کند."
 
این پیام بخشی از نطق ویدیوی طولانی‌تریست که روز پنجشنبه ضبط شده بود تا روز یکشنبه (سوم دسامبر) در نشستی در اندیشکده بروکینگز در واشنگتن، پایتخت آمریکا، پخش شود؛ اما دفتر نخست‌وزیر اسرائیل ساعاتی پس از آن که سوریه اسرائیل را به بمباران یک پایگاه نظامی در نزدیکی دمشق متهم کرد، نسخه کوتاه‌تر آن‌ را منتشر کرد.
 
یک منبع اطلاعاتی غربی سه هفته پیش به بی‌بی‌سی گفته بود که نیروهای ایرانی در پایگاه کسوه، واقع در ۱۴ کیلومتری جنوب دمشق، مشغول ساخت و ساز تاسیساتی هستند - اقدامی که مقامات اسرائیلی غیرقابل قبول می‌دانند و بر مقابله با آن تاکید کرده‌اند.
 
برخی منابع خبری گزارش داده‌اند اسرائیل با موشک‌های زمین به زمین "جریکو" به این پایگاه حمله کرده است، اما منابع دیگری می‌گویند جنگنده اسرائیلی از آسمان لبنان پایگاه را هدف قرار دادند. این پایگاه با بلندی‌های جولان تحت اشغال اسرائیل حدود ۵۰ کیلومتر بیشتر فاصله ندارد.
 
گروه دیدبان حقوق بشر سوریه - مستقر در لندن - می‌گوید انبار مهمات پایگاه بمباران شد که صدای مهیب آن در دمشق هم شنیده شده است؛ از میزان دقیق خسارات یا تلفات جانی هنوز گزارشی منتشر نشده است.
 
اسرائیل رسما درباره این حمله اظهار نظری نکرده است.
 
دولت اسرائیل در چند ماه گذشته تلاش تازه‌ای برای مقابله با حضور نظامی ایران در سوریه آغاز کرده است. اسرائیل می‌گوید بعد از شکست پیکارجویان گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش)، ایران و متحدانش جای آنها را خواهند گرفت.
 
این در حالی است که ایران می‌گوید به درخواست حکومت بشار اسد به سوریه نیرو فرستاده و این کشور باقی خواهد ماند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
janahi - دبی، امارات متحده عربی
قدر مسلم هیچ کس راضی نیست دشمن در همسایگیش باشد و قطعآ واکنش نشان خواهند داد . چرا که ما نزدیک به چهل ساله نابودی اسرائیل را شعار میدیم !
یکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد