نامه نرگس محمدی از زندان برای تولد فرزندانش: دیگر تصویر روشنی از چهره آنها ندارم

نرگس محمدی، فعال حقوق بشر که در زندان به سر می‌برد، در سالگرد تولد دو فرزند خود، دوری از آنان را «نمایش عریان استبداد و ظلم» خواند.
 

خانم محمدی در نامه‌ای که روز سه شنبه هفتم آذر از زندان منتشر کرد نوشت که این سومین بار است که شمع تولد کیانا و علی، دو فرزندش را در زندان روشن می‌کند و دیگر تصویر روشن و واقعی از چهره‌های فرزندانش ندارد.

 
نرگس محمدی نائب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر که سال ۸۹ به شش سال زندان محکوم شده بود، سال ۱۳۹۴ نیز به دلیل شرکت در تجمع های اعتراضی علیه اسیدپاشی به زنان باردیگر بازداشت شد و چندی بعد نیز در دادگاه به ۱۶ سال حبس محکوم شد که براساس اعمال ماده ۱۳۴، ده سال از این حکم زندان، اجرا می‌شود.
 
در آن پرونده، اتهام‌های او اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی از طریق ادامه فعالیت در کانون مدافعان حقوق بشر و گروه‌های زنان فمینیست، برگزاری اجتماعات پیرامون حقوق شهروندی، آلودگی هوا و گرامیداشت ۸ مارس و تبلیغ علیه نظام و کارزار لغو اعدام عنوان شده است.
 
خانم محمدی پس از محکومیت اعلام کرد که زندان را تحمل می کند اما محکومیت خود را قانونی نمی‌داند.
 
او از آن هنگام، و در پی خروج فرزندانش از کشور، موفق به دیدار با آنها نشده است.
 
این فعال حقوق بشر در ادامه نامه خود نوشت: «هجران طولانی شده و به این می‌اندیشم که اگر روزی در جدال استبداد با آزادی، در کشمکش دل و عقل و عشق و مصلحت، دل وانهادیم، اکنون به روزگاری رسیدیم که به جدال دل با دل مبتلا شده و به تکه‌تکه شدن قلب‌هایمان تن داده‌ایم.»
 
در پی محکومیت خانم محمدی بسیاری از شخصیتها و نهادهای حقوق بشر از جمله عفو بین الملل، وزارت خارجه آمریکا، گزارشگر ویژه سازمان ملل در حقوق بشر ایران و تعدادی از نمایندگان مجلس خواستار آزادی او شدند، اما دستگاه قضایی ایران با آزادی او مخالفت کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۹
pars40 - فرایبورگ، سوییس

الان انگلیس و آمریکا و اروپا کجان ؟ چرا لال هستن ؟ پطور کسی حاظر نیست برای این خان پول بده ؟ حتما چون واقعا ایرانی هست و دلش برای ایران میسوزه نه اینکه جاسوس و وطن فروش باشه و خودش رو به اروپا و آمریکا و انگلیس بفروشه . هر ایرانی درست و واقعی آمد تا دردی از دردهای ایران و ایرانی رو دوا کنه از ریشه زدنش اروپا و آمریکا و انگلیس ووو همه لال شدن چون به صرر اونهاست اگر ایران آباد بشه دیگه نمیشه چاپید ایران رو .
‌چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۴
۵۰
آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه
درود به شرفت ای کا ش ما هم کمی از جسارت تو را داشتیم
‌چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۴
۵۵
Pezhman - وین، اتریش
شرم بر خامنه ای و لعنت بر خمینی دروغگو و تمام آخوندهای دینفروش.
‌پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد