تصویر هوایی از قتلگاه پرندگان در فریدونکنار

 شکار بی رویه و نامتعارف پرندگان مهاجر در شمال کشور اعتراض مجامع داخلی و بین‌المللی را به دنبال داشته است.
 

به گزارش جام جم آنلاین، فریدونکنار سالهاست صحنه کشتار پرندگان مهاجر شده است و این عمل قبیح علیرغم هشدارهای مسئولان و علاقه‌مندان حیات وحش همچنان ادامه دارد.

 
نشریه معتبر نشنال جئوگرافیک تصویر دلخراش تورهای هوایی برای به دام انداختن و کشتار پرندگان مهاجر در فریدونکنار را به نمایش گذاشته است؛ تله‌ای مخوف برای مرغان دریایی!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

امیدوارم همه اون پرنده هاى بیچاره ، ناقل آنفولانزاى مرغى باشن و همه این بى فرهنگهاى وحشى بعد از خوردنشون به تور عزرائیل بیوفتن !
دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۸
۳۵
tiger.man - ریکیاویک، ایسلند

ایرانیان یوک لطفا اراجیف منتشر نکنید. ایران کشور بلبل و سنبل با تمدنی چند صد هزار ساله و ملتی عظیم که آزارشان به مورچه هم نمی‌رسد و این کارا. زشته آقا. ;)
دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۲
۴۳
rahjoo - بابل، ایران
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن. این تصاویر متعلق به شهر منِ! سالانه در حد میلیون پرنده مهاجر میان به آب بندانهای منطقه فریدونکنار و سرخرود ینی مساحتی حدود20تا25کیلومتر مربع! گاهی در یک شب حدود دهها هزار پرنده هم شکار شده! همانطور که در ژاپن هنوز هم گوشت نهنگ بسیار پرطرفداره و حتی دیدم ماهی زنده میندازن تو روغن! بالاخره مسئله بقا در میونه.استدلال همشهریای من هم اینه که وقتی یه مرغ و یا گوسفند رو تو قفس پروار میکنی و بعد میکشی میخوری چه اشکالیه که این پرندگان که عمری آزاد زندگی کردن رو بکشیم . بخوریم؟!! چی بگم.خودم که رفته ام به این دامگاهها اما چند سالیست که نمیتونم برم .کشتن جفتی که شب شایدم عاشقونه میرن تو دشت برا دورهمی و خوردن یهویی میشن شکار و جلو چشم هم کشته میشن کمی درگیرانه است! اگر اینطوریه پس چی بخوریم؟!بهرحال درحال حاضر من طرفدار اینم که این پتانسیل پرندگان مهاجر بشن برا جذب توریست در همون آب بندانها که کسی براحرف ما تره هم خورد نمیکنه.
‌سه شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۵:۲۲
۴۵
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
[::rahjoo - بابل، ایران::]. رهجو جان ، أصل مطلب این هست که اکثر این پرندگان مهاجر از نوع کمیاب و حفاظت شده است ! لذا وظیفه انسانى و اجتماعى همه ، این هست که با توجه و درک موضوع و احساس مسئولیت در حد امکان از این گونه هاى کمیاب محافظت کنیم! من اینجا هر از گاه با این ژاپنیها در خصوص شکار نهنگها بحث و جدل دارم ! اینها همیشه در اخبارشون کشتار نهنگها رو به اسم تحقیقات زیست محیطى توجیه و ماستمالى میکنن! ولى مردم عادى میگن ما همیشه گوشت نهنگ خوردیم و باید بخوریم ! یک توجیه احمقانه! در نهایت من فکر میکنم که این جهان و طبیعتش بدون انسان زیباتر و دلپذیرتر میتونه باشه!.
‌سه شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۹
۴۳
rahjoo - بابل، ایران
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن. کاملا درست است! بدون نوع بشر دنیا جای بهتری برا زندگی میلیونها موجود زنده بود! نه خدایی بود و نه دعوایی برسر خدایان رنگ وارنگ!! آخرشم این پیچیدگی ذهن انسان میشه گره کور و الخلاص
‌سه شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +199رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +142برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +133ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +112انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +85آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +80هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه