آیا کوتاهی مو باعث رشد بیشتر و رفع موخوره آن می‌شود؟

 موخوره به دلایل گوناگون از جمله؛ خشکی مو می‌تواند ایجاد شود که در نتیجه؛ انتهای مو معمولا دو شاخه می‌گردد. احتمالا همیشه آرایشگر شما می‌گوید باید حداقل هر شش هفته یکبار برای کوتاه و مرتب کردن موهای خود به آرایشگاه بروید. اگر قصد بلند کردن موهای خود را دارید، این ایده خیلی مناسب به نظر نمی‌رسد. اما حق با آرایشگر شماست.
 کوتاه کردن موها به طور منظم سلامت آن‌ها را تضمین می‌کند و به آنها اجازه می‌دهد رشد بیشتری از نظر طولی و بدون آزار موخوره‌ها داشته باشند. البته باید بدانید کوتاه کردن موها در تسریع رشد نقشی ندارد.

موخوره

یک رشته مو از لایه‌های مختلفی تشکیل شده است . لایه خارجی یا همان لایه شاخی از لایه‌های ظریف و شکننده درونی مثل یک زره محافظت می‌کند. وقتی لایه شاخی آسیب می‌بیند، لایه دورنی حل شده و مو به صورت طولی به چند شاخه تقسیم شده و موخوره را بوجود می‌آورد . این موخوره در طول یک رشته مو به سمت محل رویش به مرور زمان پیشرفت می‌کند و سرانجام مو را از بین می‌بر .
مبارزه با موخوره
اگر موهای خود را مرطوب نگه دارید و با آن به صورت ملایم رفتار کنید، پیدایش موخوره تا حد چشمگیری کاهش می‌یابد. اگر موخوره بوجود آمد، می‌توانید آن را موقتا بوسیله یک نرم کننده مناسب، مثل محصولات ساخته شده از موم عسل، به هم بچسبانید. اما این روش کاملا موقتی است. برای خلاص شدن از موخوره‌ها و پیشرفت آن‌ها، باید قسمت آسیب دیده مو را بزنید.
ملاحظات
هرچند ایده کوتاه کردن منظم موها به ظاهر بسیار مناسب است، در عمل باید مراقب باشید تا میزان زیادی از موها از بین نروند. اگر هر بار دقیقا به همان میزان رشد مو را کوتاه نمایید، انگار هیچ رشدی نداشته و هیچوقت بلند نمی‌شوند. پس هر بار که به آرایشگاه مراجعه می‌کنید، به آرایشگر خود میزان کوتاهی را گوشزد نمایید.
پیشنهادات
کارهای زیادی برای افزایش رشد موهای خود نمی‌توانید انجام دهید. کوتاهی مو تنها روی میزان شکنندگی و ظاهر سلامت آن موثر است. بهتر است همیشه کوتاهی را قبل از خشک و شکننده شدن مو انجام دهید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +316نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +236سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +223پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +188نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +159نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +159پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +147شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +124شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید