نماینده مجلس:آقایان طفره نروید،این بازیکنان سوریه بودند که شعار دادند: ایرانی بدبختت کردیم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده مجلس ایران از وزیر ورزش این کشور خواست درباره احتمال تبانی در بازی فوتبال تیم‌های ملی ایران و سوریه توضیح دهد.
 

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده شهرستان اسلام‌آباد غرب و عضو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران با انتشار توئیتی در صفحه توئیتر خود از وزیر ورزش ایران خواست درباره احتمال تبانی در بازی ایران و سوریه توضیح دهد.

 
فلاحت‌پیشه در صفحه توئیتر خود نوشت: « #وزیر_ورزش در مورد احتمال #تبانی با #سوریه توضیح دهد. این نتیجه با شخصیت حرفه‌ای تیم اول آسیا همخوان نیست. »
گفتنی است؛  سوریه در صورت برتری در این بازی می توانست به طور مستقیم راهی جام جهانی شود اما با کسب یک امتیاز در رده سوم قرار گرفت و راهی پلی آف شد.
توئیت جدید نماینده مجلس درباره بازی ایران و سوریه : نماینده مجلس:آقایان سلطانی فر و تاج طفره نروید ، این بازیکنان سوریه بودند که شعار دادند: ایرانی بدبختت کردیم
 حشمت‌الله فلاحت‌پیشه یک‌بار دیگر درباره بازی ایران و سوریه توئیت کرده است.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه یکی از نمایندگان مجلس و عضو کمیسیون امنیت‌ملی است. او پس از بازی ایران و سوریه توئیتی عجیب درباره شایعه تبانی دو تیم نوشت. او حالا یکبار دیگر هم نسبت به این بازی واکنش نشان داده و از وزیر ورزش و رئیس فدراسیون پاسخ خواسته است.
وی نوشت : آقایان سلطانی فر و تاج طفره نروید ، این بازیکنان سوریه بودند که شعار دادند: ایرانی بدبختت کردیم
 
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۷
samak - پاریس، فرانسه

خواهشمندم ورزش را سیاسی نکنید. اینکه مردم سوریه از نتیجه این مسابقه خوشحال باشند امری طبیعی است. اینکه ما هم ناراحت که چرا ایران حداقل پنج گل حتمی را نزد طبیعى. کسانی که فوتبال را دوست دارند و اهل دبه کاری نیستند میدانند که این جور اتفاقات در عا لم فوتبال امری جاری است و الزاما زد وبندی در ان نیست. حیف که این حیف نون های عربستان به جام رفتند. که تیمشان به کفر ابلیس هم نمی ارزد.
‌پنجشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۴
۵۱
sarbaz007 - المان، آلمان

اینا همش که برادر اسد ناراحت نباشن ،یه روزی بیاد که اینا ایران هم برای فروش بزارن برای عقاید خودشون ،بازم بشینید نگاه کنید ، لباس مارک بپوشید ،۲ روز تعطیل می‌شه مسافرت برید، ۲۰۰۰ دلار هم برید ترکیه برای ۲ خیابان خارج کنید یا برید عراق یا عربستان برای زیارت .................... آقایون موهتاد هم که جایی خود داره ،خانوما که ماشالا دنبال سریال چرت گ‌م تیوی........
‌پنجشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۱
۳۴
agha_ehsan - تهران، ایران
به درک . خب بگن . فعلا که کشورشون با خاک یکی شده که ما اینجا تو امنیت و به دور از دسترس داعش و عربستان باشیم . البته افتخار نیست . چرا عربستان بخاطر خصومت هزار ساله اش با ایرانی باید کاری کنه که یه ملتی آوره بشن و ایرانی مجبور شه بره تو خاک اون ملت آواره با عربستانی هایی که اسم داعش (یا هر چی) رو خودشون گذاشتن بجنگه؟ اینکه میگن عربستان انگل تاریخ بشریته (ضرب المثل انگلیسی) همچین بیخود هم نیست
‌پنجشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۴
۱۰۹
منوچهری - کرمان، ایران
این تازه اولشه! این قصه سر دراز داره!! فرض کنید که سال هشتاد و هشت نیروهای سوری آمده بودند ایران و یک همچین کشتاری که ما کردیم, میکردند!! تا سالیان سال مردم ایران باید تاوان ندانم کاریهای این حکومت رو بدن!! همونجور که آلمان هنوز به یهودیها بدهکاره, ما هم به سوریه بدهکار شدیم!!
جمعه ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۱
۴۵
mirzadeh i eshghi - آلمان، آلمان
مردم اح....که مصرن تیمی رو که نود دقیقه حمله کرده وبه خاطر دو غفلت دو گل خورده رو به زور تبانی زور چپونش کنن حقشون همینه که تیم ملی شون به خاطر تبانی از حضور در جام جهانی محروم بشه و تابستون مردم برن توو همون خزری که خودشون کثیفش می کنن حال....گی کنن.خلایق آنچه لایق.
جمعه ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۲
۴۵
mirzadeh i eshghi - آلمان، آلمان
ازبکستان زورش به کره نمی رسه.عربستان پنج ساعت بعد از بازی استرالیا ژاپن قدرتمند رو توو ژاپن می بره بعد ما خودمون رو به تبانی محکوم می کنیم تا دیگران هم باور کنن.توو سری خور بودن حق مسلم وتاریخی ماست.
جمعه ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۰
۴۸
aliuk60 - لندن، انگلستان
این احمق کیه دیگه! واقعٱ هدفش از این توییت چی بوده ? فکر کنم میخواسته نشون بده که عضو توییتره ببینم باعث میشه ایران و حذف کنند هر ننه قمری توییت میکنه احمق توییت کن ولی نه راجع به تبانی تیم ملی کشورت البته اگر ایران کشورت باشه و واست خوشحالی مردم مهم باشه که بعید میدونم
جمعه ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۴:۱۸
۴۶
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
کارى به اینکه بازیکنان سوریه در زمین چى گفتن و چى نگفتن نداریم ! این چیزى رو که تا به امروز از عرب جماعت دیدیم ، عین گربه بى چشم و رو هستند و نمک نشناس ! خاک عالم بر سر مسئولین مملکتمون که مردم رو در فقر و بدبختى و ذلالت قرار داده اند و در عوض جان و مال مردم ایران رو ، مُفت و مجانى در اختیار این تازیهاى پست فطرت ، نمک به حروم قرار داده اند! از اول ان قلاب تا به امروز چقدر به مردم فلسطین و مثلا انتفاضه کمک کردند و چقدر اونها قدرشناسى کردند !؟؟؟ ساپورت سیاسى و اقتصادى براى قطریها که بوسیله عرعرستان و پاچه خوراش بایکوت و تحریم شدند ! نتیجه بازار تجارت قطر بروى تُجار ایرانى بسته و شهروندان ما براى سفر به قطر از هفت خوان باید بگذرند ، ولى اخیراً شهروندان نزدیک به هفتاد کشوربدون اخذ ویزا میتونن به قطر مسافرت کنند! ( هر چند قطر براى مسافرت مالى نیست ) ! اینهم از سوریه ایها و اونهم عراقیها که فرستاده آغا رو به حضور نپذیرفتند و با هوشیارى و درایت کامل دکش کردند و .... در آقا دایى چلاغعلى خشکوندند!
جمعه ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۵:۱۹
۵۳
هرمز١ - تهران، ایران
اکر برزیل هم مردم سوریه رو میکشتند سوریها اینطوری انتقام می کرفتن
جمعه ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۳
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
تا مسئولان سیاسی.عبادی.نظامی.ورزشی بفهمند که چکارباید بکنند .....ایران برباد رفته!؟مواضعشان را در مورد یاسرعرفات وعکس عمل انها در مورد جنگ عراق وایران از یادها نرفته است.اعراب دشمن ایران میباشند مگر اینکه خلافش ثابت شود.البته دل بدل راه داره.
جمعه ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۲
۴۶
amirgheryou - تهران، ایران
حالا زنت باردار نشد که روی کری مسابقه یه شعاری دادن. رفتین مملکتشونو به خاک و خون کشیدید و همشونو اواره کردید توقع دارید بلیسنتون.
یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +261تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +257ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +244شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +219شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +188وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +178نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +161ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +151فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +138وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید