داستان شگفت انگیز مردی که خوردن آجر و سنگ را به بهترین غذاها ترجیح می دهد - تصاویر +ویدیو

اگر فکر می کنید در اطراف خود شخصی را می شناسید که عجیب ترین و غیرمعمول ترین عادت ها را در خوردن غذا دارد بهتر است ادامه ی این مطلب را بخوانید. یک مرد ۳۰ ساله هندی به نام پاکیراپا هوناگوندی در روستای کارناتاکا به دلیل یک اختلال بسیار نادر به جای غذا ترجیح می دهد آجر و سنگ بخورد و خوردن این اشیاء را به بهترین غذاها ترجیح داده است. او هر روز یک آجر و دو کیلو خاک و ماسه می خورد و از سن ۱۰ سالگی این رژیم غذایی منحصر به فرد را اتخاذ کرده است. وی علی  رغم تلاش ها و درخواست های عاجزانه ی خانواده و اطرافیانش همچنان به این عادت غذایی جالب خود ادامه می دهد.
 

وی حتی زمانی که در خارج از خانه نیز به سر می برد نیز از دیوارهای روستای خود تغذیه می کند. مادرش بیش از ۳۰ سال است که سعی می کند او را از خوردن دیوارهای خانه و خانه ها و دیوارهای دیگر روستا بازدارد اما موفق به این کار نشده است. وی مزه ی آجر و سنگ را «درجه یک» دانسته و می گوید که خوردن آن ها را به «شهد بهشتی» نیز ترجیح می دهد. وی غیر از آجر، سنگ و گل و لای به چیز دیگری علاقه ندارد و ترجیح می دهد غذای منحصر به فرد خود را با یک لیوان آب بخورد. جالب این که افراد زیادی در طول روز از روستاهای مجاور برای دیدن این عادت عجیب او به روستا ی پاکیراپا می آیند.

 
وی در این باره می گوید:” حتی اگر به من مرغ کباب شده هم بدهید، من در هر صورت گل و لای را ترجیح می دهم. الان بیش از ۲۰ سال است که آجر و سنگ می خورم. از خوردن آن ها لذت می برم. این کار جزئی از زندگی من شده است. این کار را از سن ۱۰ سالگی شروع کردم و اکنون دیگر به یک نیاز ضروری برایم تبدیل شده است. به راحتی می توانم از خوردن غذا دست بکشم اما از خوردن آجر و گل و لای نه. از هیچ عارضه ی جانبی رنج نمی برم. دندان هایم در بهترین شرایط قرار دارند. می توانم بدون کوچک ترین مشکلی سخت ترین سنگ ها را گاز بزنم”. این مرد به اختلالی به نام «Pica» مبتلا است که در آن فرد به خوردن چیزهای بدون ارزش غذایی تمایل پیدا می کند. ابتلا به این بیماری می تواند در نتیجه ی کمبود آهن یا عدم  تعادل ترکیبات شیمیایی بدن یا تنها علاقه ی اکتسابی به مزه ی اشیاء غیرخوراکی به وجود آید که در نهایت به یک اختلال عصبی دائمی منجر خواهد شد.
 
در هر صورت این رژیم غذایی عجیب و غریب بدترین تاثیر را بر روی دندان های فرد و سیستم گوارشی او خواهد داشت. او که یک کارگر ساده و بسیار فقیر است قصد دارد به دیگر نقاط کشور مسافرت کرده و توانایی جالب خود را به نمایش بگذارد. او می گوید که دو سال پیش پدرش را از دست داده و از مادرش نگهداری می کند. از آن جایی که آن ها درآمد آن چنانی ندارند پاکیراپا تصمیم گرفته از این استعداد خود برای بدست آوردن پول استفاده نماید.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک

در همین سایت هم یک نجیب زاده اتریش نشین داریم که با همین شدت و حدت قسم میخورد و غیبگویی میکند. آینه بینی کرده و دیده من زن هستم، افغانی هستم و قبلا آخوند بوده ام! زنده باد مارگیران پارسی!!!
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲
۵۵
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان

یکی رفت ادرار کرد توی چشمه زم زم در عربستان گرفتنش ازش پرسیدن برای چی اینکارو کردی مگه جا قحت بوده گفت میخواستم معروف بشم حالا این بیچاره هم دیده اینجوری شاید معروف بشه یک پولی چیزی گیرش بیاد
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵
۳۱
boysboys - مونیخ، آلمان

و لابد بتون و سیمان پس میده بیرون ;)
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۰
۴۶
انرژی و بینهایت - فوکوکا، ژاپن

خیلی جالبه. یارو را شب در خانه ات مهمان کنی، نیمه شب گرسنه شود و در حالیکه همه خوابند به خوردن شروع نماید. صبح از خواب بلند شوی و ببینی که نصف دیوار خانه ات نیست. چی شد دیوار؟ "ولا گرسنه ام بود خوردمش". زنگ بزنی به پلیس، یارو را بردند زندان. سه ماه بعد خبر شوی یارو از زندان فرار کرده. چطور مگر؟ زندان قفل نداشت؟ " ولا قفل که داشت ولی یارو دیوار زندان را خورد و فرار کرد".
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پزشکیان: مجبور باشیم، زمستان هم برق را قطع می‌کنیم
  • حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • +285شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +238شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +207حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +187بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +134تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +122شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +117امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +114چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +86«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +77کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید