پرسپولیس در عمان از شکست گریخت

از دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، تیم‌های پرسپولیس ایران و الاهلی عربستان به تساوی دو بر دو رسیدند.
 

پرسپولیس میزبان بود اما با توجه به تنش سیاسی بین دو کشور، این مسابقه در استادیوم سلطان قابوس عمان و با حضور حدود چهار هزار تماشاگر برگزار شد.

 
پرسپولیس خیلی زود دروازه‌اش را باز شده دید. عمر سوما مهاجم سوریه‌ای الاهلی در دومین دقیقه با دفع ناقص بیرانوند، گل نخست را به ثمر رساند.
 
نیمه اول با شکست شاگردان برانکو ایوانکوویچ به پایان رسید. در نیمه دوم و با وجود حملات پرسپولیس، الاهلی موفق شد توسط دسوزا به گل دوم دست یابد.
 
در حالی که به نظر می‌رسید الاهلی به یک برد شیرین دست خواهد یافت، سه تعویض متوالی برانکو جریان بازی را تغییر داد تا این تیم در بیست دقیقه پایانی از شکست بگریزد.
 
شجاع خلیل‌زاده روی ارسال ضربه ایستگاهی توسط بشار رسن عراقی و اثر‌گذاری علیپور، توانست با ضربه سر تیمش را به گل برساند و فاصله دو تیم به یک گل کاهش پیدا کند.
 
گادوین منشا هم با پاس علیپور و با شوت دقیق زمینی که از پشت محوطه جریمه نواخت، توانست در عین ناباوری سرگئی ربروف سرمربی الاهلی، شکست پرسپولیس را به تساوی بدل کند.
 
در ترکیب پرسپولیس علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، شجاع خلیل‌زاده، محمد انصاری، حسین ماهینی، محسن ربیع‌خواه، فرشاد احمدزاده (کمال کامیابی‌نیا) محسن مسلمان (بشار رسن) وحید امیری، علی علیپور و مهدی طارمی (گادوین منشا) به میدان رفتند.
 
شبی که طارمی، احمدزاده و مسلمان در شرایط خوبی نبودند، جانشینان پرانگیزه و قبراقی داشتند که با نمایش خوب، ممکن است خودشان را در ترکیب ثابت سرخپوشان تثبیت کنند.
 
بشار رسن نقش مهمی در کسب یک امتیاز برای پرسپولیس ایفا کرد و در قامت یک هافبک توانمند ظاهر شد. او در بازی دفاعی و هجومی تیمش موثر بود و گل اول را با ارسال ضربه ایستگاهی، پایه‌ گذاشت.
 
با توجه به میزبانی پرسپولیس در دیدار رفت، الاهلی در بازی برگشت که به میزبانی ابوظبی برگزار خواهد شد با تساوی بدون گل یا یک بر یک هم می‌تواند راهی نیمه نهایی شود.
 
تکرار تساوی دو بر دو هم بازی را به وقت اضافه و ضربات پنالتی خواهد برد اما ایوانکوویچ معتقد است تیمش با برتری در ابوظبی، راهی دور بعد خواهد شد.
 
سرمربی پرسپولیس در نشست خبری گفت: از نتیجه راضی هستم. همه چیز مساوی شده است. الاهلی تیم بزرگی است و گل اول آنها شوک بزرگی به ما بود اما بازیکنانم جبران کردند.
 
برانکو درباره بازی الهلال و العین گفت: «فکر می‌کنم الهلال برنده بود چون در زمین العین یک مساوی گرفت و در ریاض می‌تواند با تماشاگرانش به مرحله بعد صعود کند. من الهلال را نسبت به العین امارات، تیم بهتری می‌دانم»
 
برنده نهایی دیدار پرسپولیس و الاهلی برای حضور در فینال لیگ قهرمانان آسیا، باید از سد برنده بازی الهلال و العین بگذرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +261تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +257ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +245شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +219شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +188وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +178نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +161ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +151فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +149پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +138وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید