مایک پنس: آمریکا ظهور یک دیکتاتور در ونزوئلا را نخواهد پذیرفت

معاون رئیس‌جمهوری آمریکا که در اوج تنش‌ها در ونزوئلا به آمریکای لاتین سفر کرده، تاکید کرده واشینگتن ظهور دیکتاتور در ونزوئلا را نخواهد پذیرفت و او معقتد است همچنان راه‌حلی مسالمت‌آمیز برای بحران وجود دارد.
 

همزمان کلمبیا از گفته‌های دونالد ترامپ در مورد اقدام نظامی احتمالی، انتقاد کرده‌است.

 
سفر مایک پنس به کشورهایی در مرکز و جنوب قاره آمریکا، با دیدار از کلمبیا، همسایه ونزوئلا آغاز شده‌است. مایک پنس در جریان دیدار با خوان مانوئل سانتوس، رئیس‌جمهوری کلمبیا، گفته ونزوئلا به سوی دیکتاتوری می‌رود، اما همچنان یافتن راه‌حلی مسالمت‌آمیز برای خشونت‌ها و تنش‌های سیاسی، شدنی‌ست.
 
سفر آقای پنس در حالی صورت گرفته که از یک طرف بحران فزاینده در ونزوئلا، با انتخابات مجلس موسسان، وارد مرحله تازه‌ای شده‌است، و از سوی دیگر، رئیس‌جمهوری ایالات متحده در جریان یک سخنرانی گفت واشینگتن اقدام احتمالی نظامی علیه کاراکاس را مردود نمی‌داند.
 
آمریکا در کنار دیگر کشورهای قاره آمریکا از انتخابات مجلس موسسان و وقایع اخیر در ونزوئلا انتقاد کرده‌است. این انتخابات که از سوی مخالفان نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا، تحریم شده بود، با هدف بازبینی قانون اساسی شکل گرفت. مخالفان می‌گویند این کار بخشی از اقدامات دولت برای سوق دادن کشور به‌سوی دیکتاتوری‌ست، مادورو می‌گوید «تنها راه ایجاد صلح و آرامش» در کشور است. با این وجود تنش‌ها و خشونت‌ها در این کشور همچنان ادامه دارد و بیش از ۱۲۰ نفر تا کنون جان خود را از دست داده‌اند.
 
کشورهای آمریکای لاتین به گفته‌‌های آقای ترامپ در مورد اقدام نظامی احتمالی نیز واکنش نشان داده و حتی سرسخت‌ترین منتقدان کاراکاس، از آن انتقاد کرده‌اند.
 
رئیس‌جمهوری کلمبیا در جریان دیدار با آقای پنس به این موضوع پرداخت و گفته ایالات متحده نباید یک واکنش نظامی به بحران فعلی را در نظر داشته باشد. خوان مانوئل سانتوس، دوستی بین کشور خود و ایالات متحده را ستوده و گفته «اما از آنجایی‌که دوستان باید واقعیت را به یکدیگر بگویند» او به معاون رئیس‌جمهوری آمریکا گفته اقدام نظامی «حتی نباید در نظر گرفته شود».
 
آقای پنس، آن‌طور که خبرگزاری‌ها مانند آسوشیتدپرس می‌گویند، گزینه نظامی را به‌طور مستقیم رد نکرده‌است. در مقابل او تاکید کرده دولت ایالات متحده، با بسیاری دیگر از کشورهای هم‌جوار ونزوئلا، برای فشار آوردن بر مادور و بازگشت آن کشور به مسیری دمکراتیک، هم‌کاری خواهد کرد.
 
معاون ترامپ در عین حال از تحریم‌های تازه علیه کاراکاس خبر داده‌است.
 
پنس پس از کلمبیا، به آرژانتین، شیلی و پاناما می‌رود. پیشتر یک مقام ارشد دولت آمریکا به خبرنگاران گفته بود انتظار می‌رود ونزوئلا از موضوعات اصلی گفت‌وگوها با مقام‌های هر چهار کشور باشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
متاسفانه امریکا زیاد در دنیا دم تکان میدهد و هدایتش بدست ادمهای ناراحتی افتاده که بزودی خسارت بزرگی بر ملت امریکا تحمیل میکنند. امریکا با سرعت زیادی به سمت انزوا و بحران میرود. باعث تاسف است اما چنین است.
دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۲
۲۵
romano - تهران، ایران
در عربستان چطور؟ در ترکیه چطور؟ این داستان دموکراسی رهبرهای آمریکا منو یاد آدمهای خلافکار میندازه که بعد از کار سعی میکنن مثل مردم عادی رفتار کنن لباسهای خوب خوب بپوشن ولی باز از قیافشون داد میزنه آدم حسابی نیستن. شما یک سیاستمدار آمریکایی بگو که در 70 سال گذشته آدم به معنای واقعی انسان باشه من خفه میشم.
دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۰
۳۷
لشگر ششم ورماخت - هامبورگ، آلمان
شما خودتون بزرگترین و کثیف ترین و جنایت کارترین و پست فطرت ترین دیکتاتور دنیا هستین
دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۸
۴۵
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
[::romano - تهران، ایران: دوست عزیز جزمی و تند حرف زدی. ادمهای صد در صدی همیشه خطرناک هستن. اول اینکه سئوال شما غلطه. چرا؟ چون معنای واقعی انسان بهیجوجه تعریف مشخصی نداره. بنده میتونم از جان اف کندی به عنوان انسانی نیک یاد کنم. در کل هم میتونم به شما بگم: اصولا انسان واقعی یا انسان صادق بهیجوجه نه به سیاست نزدیک میشه، نه به قدرت و نه به شهرت. انسان صادق و بدور از حیله در کل بسیار گمنام و دور از انسانهای دیگر زندگی میکنه. کاوش در مطلب به عهده خودتان. سالم باشید.
دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۹
۵۰
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
برای گزینه های روی میز برای ونزولا روی میز جا دارین یا باید میز بزرکتری تهیه کنید!
‌سه شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.