فروش صدف تازه در دستگاه‌های خودکار در فرانسه

نمونه یک دستگاه خود فروش صدفعلاوه بر دگرگونی های سیاسی و اقتصادی اخیر در فرانسه، به زودی یک تغییر فرهنگی مهم نیز در آن کشور روی خواهد داد. فرانسوی ها به زودی در کنار خرید شکلات و نوشابه های گازدار، صدف زنده از ماشین های اتوماتیک خرید خواهند کرد.
 

به این ترتیب انتظار می رود که این خوراکی شیک، در ساعات غیراداری بیشتر به فروش برسد. یکی از پیشگامان این ابتکار «تونی بارتلو» صاحب یک کشتزار پرورش صدف است، که دستگاه خودکار او در جزیره «ایل دو ره»در ساحل غربی فرانسه ۲۴ ساعته و در هفت روز هفته انواع مختلف صدف به اندازه های گوناگون می فروشد.

 
یک جهانگرد ۴۵ ساله در «ایل دو ره» به گزارشگر رویترز گفت:« عالی است. هر وقت بخواهیم ، حتی نیمه شب، اگر هوس خوردن صدف کنیم، می توانیم صدف تازه بخوریم.»
 
کابین یخچال دار در جزیره «ایل دو ره » یکی از اولین نمونه های این ماشین ها ست که مثل فروشنده های خودکار دفاتر کار و ایستگاه های قطار در همه جای دنیا، بدنه شیشه‌ای دارد تا مشتریان ببینند چه می خرند.
 
فروش گوشت نرم صدف ها از طریق ماشین خودکار، کار سختی است چون برعکس ماشین های فروش شکلات و نوشیدنی، باید در نظر داشت که صدف خیلی زود فاسد می شود و می تواند موجب مسومیت غذایی شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۹
Nakamichi - لندن، انگلستان
زیاد چیز خاصی نیست،مرکز این ماشینها ژاپن هست که هر چیز حتی لباس زیر و جوراب و میوه و انواع خوراکی گرم و سرد تا عطر و اسباب بازی و...رو با این دستگاهها میفروشن.٢٤ ساعته هم هست حتی تو هر کوچه پس کوچه ای دیده میشه.
دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نیروهای امنیتی به بیمارستان سینا در تهران گاز اشک‌آور شلیک کردند + جدیدترین ویدیوهای از اعتراضات
  • مشاور فرمانده کل سپاه: ۴۰۰ مجموعه ارتش و سپاه با انگشت روی ماشه آماده‌اند، با خاک یکسانش می‌کنیم
  • اظهار نظر عجیب فرخ نگهدار در بی‌بی‌سی: این‌هایی که کشته شدند زیر دست و پا کشته شدند
  • توجیه بیشرمانه فقر توسط محمدحسن قدیری ابیانه، دیپلمات سابق ایران
  • اعتراضات در ۷۸ شهر ایران ادامه دارد؛ معترضان در فارس مینی‌بوس بسیج را به آتش کشیدند
  • بی‌خوابی خامنه‌ای با کابوس افزایش احتمال حمله آمریکا
  • فریاد «مرگ بر دیکتاتور» یک معترض پس از بازداشت در نارمک تهران
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد