کتک زدن یک راننده توسط چند پلیس و سرباز + ویدیو

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۰
Azadi199 - پاریس، فرانسه

عجب کشور گل و بلبلی داریم. این افرادی که با نام بی‌ مسمای نیروی انتظامی مشغول به کار هستند و از بودجه دولت که همانا متعلق به همه مردم ایران هست حقوق میگیرند، به جای ایجادنظم، خودشان سر لوحه بی‌ نظمی‌ و عدم رعایت قانون هستند. این از مشخصات اولیه یک کشور کوچیک جهان سوم هست، با وجود ثروت‌های سرشار که تا به حال به درد ملت نخورده.
‌پنجشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲
۵۶
اسپیسر - لندن، انگلستان
والا بعضی وقتا یه رانندگی هایی رو می بینی دیدنی!! واقعا می مونی چی بگی. مثلا یهو از تو آینه میبینی یارو با سرعت 140، 150 کیلومتر تو اتوبان چراغ می زنه و میاد به فاصله 1 متری راننده جلویی و باعث استرس و ایجاد خطر میشه. ، یا مث وحشیا بین ماشین ها لایی می کشه و با سرعت هی از یه لاین به لاین دیگه میره، یا با سرعت خیابان یکطرفه رو گازش میگره میره ... یه همچین صحنه هایی را که در آدم در نظر میگیره واقعا به پلیس حق میده تو این مواقع برخورد فیزیکی کنه با اینا، چو ن میدونه اینا زبون آدمیزاد نمی فهمن.
‌پنجشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۸
۲۸
جمهوری سکوت - فرانکفورت، آلمان

ستار بهشتی را زیر شکنجه به علت چند خط وبلاگ کشتندو قاتلانش هرگز محاکمه نشدند. در ایران این که چیزی نیست. هر وقت سعید مرتضوی محکوم شد اینها هم محکوم میشوند. مرگ بر اسلام و روحانیت شیعه
‌پنجشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۶
۵۲
مذهب زده - لندن، انگلستان

و مردم بى تفاوت که فقط ایستادن و فیلم میکیرن، عجب ملتى هستیم
‌پنجشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۹
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
بزن، بزن، که دارى خوب میزنى، دل بازیگوش من تازگیا بلا شده، تا میام به خود بیام از قفسش جدا شده، آخه میگى چکار کنم!
‌پنجشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۷
۴۶
آذری باهوش - میانه، ایران
دوستان نمیشه قضاوت فوری کرد. اگر توی اتوبانها و جاده های ایران رانندگی کرده باشید یه سری افراد خیلی بد رانندگی میکنند و وقتی اعتراض میکنی فحش میدهند یا میخواهند تو را بکشند. حالا حساب کن اگر پلیس این فرد را نگه دارد و شروع به قلدری و بخواهد پلیس را بزند اونها هم میریزند سرش به او درس میدهند. پس نمیشود گفت چه کسی مقصر هستش. در خارج هم شما با پلیس درگیر شوید شما را میزنند ...در امریکا که بعضی سیاهها قلدر بازی در میاورند مامور چند تا گلوله صرف یارو میکند و خلاص. دیگه نمیاد مامور باشد از قلدرها هم فحش و کتک روزانه بخورد.
جمعه ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +210اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید