اگر آلرژی را درمان نکنید، آسم می گیرید

برخی پزشکان باور دارند که آلرژی درمان ندارد و هر فردی که مبتلا به آلرژی است باید با آن بسازد، در صورتی که کاملا اشتباه است، برخی آلرژی‌ها درمان قطعی دارند و با روش‌هایی می‌شود آلرژی را درمان کرد.
دکتر مریم محلوجی راد، فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی اظهار کرد: آلرژی‌های درمان نشده و درمان‌های خودسرانه، زمینه ساز بروز آسم در میان افراد جامعه و افت کیفیت زندگی در میان مبتلایان است.

 

وی بیان کرد: شیوع آلرژی رو به افزایش است و حدود 20 درصد افراد جامعه به طور متوسط با تظاهرات آلرژی در بینی، گلو، گوش، گرفتگی بینی دست و پنجه نرم می‌کنند.
 
این فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمنولوژی گفت: علائم آلرژی با سرماخوردگی شباهت بسیار دارد، یعنی شروع سرماخوردگی به صورت عطسه، آبریزش بینی، گرفتگی بینی است و این علائم مشابه است که در خیلی از موارد پزشکان و بیمار تشخیص درستی از بیماری و روند درمان ندارند.
 
وی افزود: درمان خودسرانه و تشخیص نادرست آلرژی زمینه ابتلا به آسم را سبب می‌شود و به این دلیل حساسیت تشخیص آلرژی و درمان به هنگام آن در نظام سلامت حائز اهمیت است.
 
محلوجی راد بیان کرد: معیار‌هایی نظیر اینکه سرماخوردگی با علائم آن حداکثر یک هفته طول می‌کشد و سپس بهبود پیدا می‌یابد، ولی در آلرژی تداوم علائم تا چند ماه و چندهفته است، ابتلای سایر افراد خانواده در سرماخوردگی برخلاف آلرژی و در نهایت سومین راه تشخیصی، تب است که معمولا ما در آلرژی تب نداریم، ولی در سرماخوردگی‌ها ممکن است در اوایل بیماری‌ها یک تب خفیف وجود داشته باشد.
 
وی تصریح کرد: در ابتلا به آلرژی‌ها 50 درصد ژنتیک نقش دارد، یعنی ما انتظار داریم فردی که آلرژی دارد پدر، مادر یا در خانواده فرد دیگری نیز آلرژی داشته باشد، بنابراین توجه به نقش ژنتیک در تشخیص حائزاهمیت است و باید در بررسی‌های اولیه از سوی پزشک نسبت به این موضوع توجه کرد.
 
این فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی گفت: برخی پزشکان باور دارند که آلرژی درمان ندارد و هر فردی که مبتلا به آلرژی است باید با آن بسازد، در صورتی که کاملا اشتباه است، برخی آلرژی‌ها درمان قطعی دارند و با روش‌هایی می‌شود آلرژی را درمان کرد. 
 
وی افزود : القای این باور از سوی برخی پزشکان مبنی بر اینکه آلرژی درمان ندارد ، برخی بیماران را از روند درمان باز می‌دارد و با تبدیل آلرژی به آسم فرد به پزشک مراجعه می‌کند و با تشدید عوارض و علائم جدی، متحمل هزینه دارو و افت کیفیت زندگی می‌شود که باید تشخیص صحیح اولیه از سوی پزشکان آغازگر درمان منطقی باشد و درمان در سیکل معیوب نباشد.
 
محلوجی راد یادآور شد: بیماری های آسم و آلرژی در کشور ما رو به افزایش است و در فصل‌های سرد سال نگاه مقطعی به آن پررنگ است و این در صورتی است که هزینه‌های درمان، دارو، افت کیفیت زندگی و سایر عوارض آن باید مد نظر متولیان سلامت باشد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +244زنی که در فرودگاه مهرآباد حجاب بر سر ندارد عمامه آخوند را برداشته به عنوان شال روی سرش می‌گذارد
  • +224کارزار شهردار فرانسوی برای تفکیک زباله‌های شهر با تصویر خامنه‌ای، پوتین و کیم جونگ‌اون
  • +193واکنش علی کریمی به قدردانی محمد خاکپور از محمدرضاشاه
  • +179نایب قهرمان ۱۶ ساله پاراتکواندو با پول پاداشش برای پدرش یک تریلی خرید
  • +161مصاحبه با پیرمرد ترکیه‌ای: نماز صبح چند رکعته؟ پیرمرد: نون ۱۵ لیره پنیر ۵۰۰ لیره . ایمان چیه؟
  • +158ترامپ بار دیگر تاکید کرد: اگر تا زمان رسیدنم به قدرت گروگان‌ها آزاد نشوند، جهنم به پا خواهد شد
  • +152شاهزاده رضا پهلوی از سالروز فرمان منع حجاب رضاشاه: زنان ایران از پیشگامان انقلاب ملی هستند
  • +125هشدار پناهجوی ایرانی مقیم کانادا نسبت به آینده کانادا
  • +109شاهزاده رضا پهلوی: شلیک به هواپیما نمود تمام‌عیار «وحشت بزرگ» بود
  • +106اعتراض یک کارگر ساختمانی: ما به صاحبخونه بدهکاریم، مسئولین از حفظ امنیت و حجاب میگن! ولمون کنید!