توییت نماینده سازمان ملل برای مریم میرزاخانی

فردانیوز نوشت: در پی درگذشت مریم رضاخانی، نماینده سازمان ملل در تهران در صفحه توییتر خود پستی را منتشر کرد و نوشت:
«از خبر درگذشت مریم میرزاخانی غمگین شدم؛ دختر، همسر، مادر و پروفسور هوشمند ایرانی؛ روحش جاودانه در آرامش باد»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Iranemaa - قم، ایران
متاسفانه خیلی از مسوولین جمهوری نکبت اسلامی ایران فقط چون این عزیز سفر کرده به حجاب کثیف اسلامی اعتقادی نداشت و با غیر مسلمان ازدواج کرده بود نسبت به مرگ ایشان ترجیح میدن سکوت کنن و یا حتی اگر هم بخواهند ،جرات نمی‌کنند . ...دین ....که باعث میشه انسانیت از انسانها فاصله بگیرد
یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۴
۳۷
مرغ آمین - تهران، ایران

چند روز پیش با چند تا از دوستان افغان بحث می کردیم میگفت ایرانیان را غربیان تحصیل کرده کردند . دیدید گرامی !!! مریم میرزاخانی نماینده میلیونها ایرانی است که در ایران رشد و نمو پیدا کرد . ایشان در فرزانگان ایران تحصیل کرد و در ایران اولین مدال ریاضی با نمره کامل را گرفت . ایشان تحصیل کرده دانشگاه صنعتی شریف بود و امریکا او را در شرایط بد زندگی ایران که قتل های زنجیره ای توسط وزارت اطلاعات رخ میداد بر زد . امریکا هیچ کاری برای تربیت نخبگان ایرانی انجام نداد جز اینکه با کمک ملاها شرایط ایران را تبدیل به جهنم کرد که این نخبگان به جای ایران در امریکا و کانادا خدمت می کند . براساس امار دولت امریکا همواره مهاجران ایرانی نسل اول نسبت به دوم موفق تر هستند . چون نسل اول در ایران تربیت می شود و دوم در امریکا ! رهبران ایران که باعث فرار امثال این خانم شدند و امروز عکس یادگاری خود با او را به نمایش می گذارند . انداختن اتوبوس نخبگان به ته دره را فراموش کردند . تمام نخبگان دهه 60 و 70 ایران به خارج مهاجرت کردند و موفق شدند جز نخبگان علوم انسانی که از زندان اوین فارغ التحصیل شدند .
یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۹
۳۸
freedom of the press - تهران، ایران
ننگ بر این رژیم اسلامى که هیچ واکنشى براى درگذشت چنین نابغه اى نداده . عزاى عمى براى چنین افرادى هست نه یه مشت افراد بى وجودى مثل آخوندها و مبلغین مذهبى. ننگ بر تو حین کلید ساز و تو الدنگ ظریف . این تقصیر ما ملت بى کفایت ایران هست که اجازه میدهیم اینطور با ما بازى کنید و اینطور ما را خرد و له کنید . ننگ بر ما . باید رژیم را وادار کنیم براى درگذشت چنین نابغه اى عزاى عمومى اعلام کنه.
یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۲
۴۶
تنفس پاک - ملبورن، استرالیا

امروز فقط گریه کردم . خیلی دردناک . همچنین رانده از ایران تو غربت و بیماری ..ووووو. مطمن هستم اعداد همه سوگوارن . کاش بیشتر بود دختر سرزمن من
یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا