پرسپولیس روی بیرانوند ۴ میلیارد تومان قیمت گذاشت!

پرسپولیسی‌ها برای صدور رضایت‌نامه علیرضا بیرانوند یک میلیون دلار می‌خواهند.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امروز خبرهایی مبنی بر حضور تعدادی از مسئولان باشگاه فنرباغچه در ایران درباره مذاکره با علیرضا بیرانوند، منتشر شد. البته مسئولان فنر باغچه به صورت رسمی با پرسپولیسی ها گفت و گو نکرده اند و رابط آنها با ترکاشوند در تماس است.

 
در هر حال پرسپولیسی ها به رابط فنرباغچه اعلام کرده اند که هزینه صدور رضایت نامه بیرانوند، یک میلیون دلار است و اگر آنها بیرانوند را می خواهند باید این مبلغ را بپردازند. این در حالی است که شنیده شده خود بیرانوند هم حدود یک و نیم میلیون یورو به باشگاه فنرباغچه پیشنهاد داده است و البته پس از اینکه متوجه شده پرسپولیسی ها بابت رضایت نامه او یک میلیون دلار می خواهند چنین رقمی را پیشنهاد داده است.
 
خبرهای برخی خبرگزاری ها حاکی از حضور احتمالی مسئولان فنرباغچه در تهران است اما خبرهای سایت نود نشان می دهد که رابط فنرباغچه و پرسپولیس به پرسپولیس اعلام کرده که باشگاه فنرباغچه رقم پیشنهادی باشگاه پرسپولیس و حتی رقم خود بیرانوند را بررسی می کند و سپس در این باره پاسخ می دهد.
 
هنوز فنرباغچه پاسخ مشخصی به رابط باشگاه فنر باغچه و پرسپولیس نداده است. هر چند دراین باره باشگاه پرسپولیس کلا ابراز بی اطلاعی می کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا