آخرین پیام رامین رضاییان به آبی‌ها؛ ایران بمانم، می‌آیم استقلال!

 رامین رضائیان هنوز تیم جدید خود را انتخاب نکرده و گویا تا زمانی‌که این اتفاق رخ ندهد، استقلالی‌ها امیدوار به جذب این بازیکن خواهند بود.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در روزهای پرخبری درباره رامین و استقلال، این بازیکن هم به طور کامل سکوت کرده و گویا دوست دارد چنین اخباری از او در رسانه ها وجود داشته باشد. به هر حال بحث حضور رضائیان در استقلال، می تواند او را در صدر اخبار رسانه ها قرار دهد. رضائیان هم از این شرایط خیلی استقبال کرده و با سکوت خود، تنها ابهامات را زیاد می کند.

 
سیدرضا افتخاری مدیرعامل استقلال در تازه ترین اظهار نظر خود درباره وضعیت رامین و باشگاهش، می گوید: «او تمایل دارد با استقلال قرار داد ببندد و اگر به اروپا نرود، به احتمال زیاد به باشگاه ما ملحق می شود.» البته بعضی از مسئولان استقلال ترجیح می دهند درباره او صحبت نکنند و این هم ظاهرا خواسته منصوریان است. سرمربی استقلال دوست دارد باشگاه در کمال آرامش کارها را پیش ببرد.
 
رامین رضائیان در آخرین صحبت هایی که با استقلالی ها انجام داده، از این گفته که هدف اولش بازی در اروپاست و مذاکراتی هم با بعضی باشگاهها داشته است. او تاکید کرده: «اولویت اولم اروپاست ولی اگر پیشنهاد نداشتم و خواستم ایران بمانم، به استقلال می آیم.»
 
رضائیان به آبی ها تاکید کرده نهایتا تا سه هفته دیگر درباره آینده اش تصمیم نهایی را می گیرد. پولی که باشگاه استقلال به رامین می دهد، به مراتب بیشتر از پولی است که اروپایی ها به این بازیکن پیشنهاد داده اند. به همین دلیل رامین کمی دو دل شده است ولی از سویی رضائیان می داند حضور در استقلال، باب میل کارلوس کی روش نیست و سرمربی تیم ملی علاقمند است او و سایر بازیکنان، به اروپا بروند. رضائیان این مسئله را هم به خوبی می داند که حضور در استقلال، می تواند یک فصل بسیار سخت و پرحاشیه برایش رقم بزند. رامین نمی خواهد در سال جام جهانی به حاشیه برود و می خواهد در جایی بازی کند که آرامش داشته باشد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا