واردات آبمیوه از عربستان سعودی با نام خاص به ایران + عکس

معاون خانه صنعت، معدن و تجارت ایران از واردات آبمیوه‌ای به ایران که متعلق به یکی از وابستگان آل سعود است خبر داد و اعلام کرد: این محصول وارداتی، تولید شرکتی است که تحت نام موهوم "الخلیج" فعالیت می‌کند.
 

بیژن پناهی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه آبمیوه‌های بسیار با کیفیتی در داخل کشور تولید می‌شوند، اظهار کرد: طی چند سال گذشته برخی افراد با واردات محصولات از کشور عربستان این محصولات وارداتی را در داخل کشور مورد استفاده قرار می‌دهند که به طور ویژه یکی از این محصولات مربوط به شرکتی است که حتی نام آن هم دارای اشکال است.

 
وی ادامه داد: گفته می‌شود این شرکت متعلق به یکی از وابستگان آل سعود بوده و حال پرسش بنده این است که آیا واردات کالا از کشور عربستان با توجه به مشکلاتی که آنها طی چند سال گذشته ایجاد کرده‌اند، درست است یا خیر؟ علاوه بر این مسئولان باید پاسخگو باشند که چه افرادی و از چه طریقی می‌توانند چنین محصولاتی آن هم به میزان بسیار زیاد به داخل کشور وارد کنند؟
 
معاون خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با طرح این پرسش که آیا نظارتی بر واردات چنین محصولاتی به کشور انجام می‌شود یا خیر، بیان کرد: آیا اگر این محصول به شیوه رسمی به کشور وارد می‌شود باید در ارتباط با آن بازنگری شود. علاوه بر این اگر محصول مورد نظر به صورت قاچاق به کشور وارد شده، مسئولان ذی‌صلاح باید هر چه سریع‌تر در ارتباط با آن تصمیم‌گیری کنند.
 
پناهی زاده افزود: پرسش بنده این است که آیا ارزهایی که به سختی وارد کشور می‌شود درست است که به این راحتی تقدیم به کشورهایی نظیر عربستان و حامیان آن‌ها شود؟
 
به گفته معاون خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، این آبمیوه وارد شده به ایران از کشور عربستان مربوط به شرکتی به نام اتحاد خلیج للاغذیه است که تحت عنوان موهوم الخلیج فعالیت می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

خرما از اسرائیل، آبمیوه از عرعرستان ، بالاخره اینها دشمن هستند یا دوست !!؟ برادراى قاچاقچى دستشون خیلى بازه ! پاى منافع و پول که بمیون میاد،دشمنى ها کمرنگ میشه و فقط در رسانه ها ست که آتیشش بالاست!
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۶
۴۰
metti - رامهرمز، ایران

قطعا ویقینا ربط داره به سرداران کثیف و بوگندویه وطن فروش سپاه یا اغازاده یک اخوند بیصفته مفت خور که بویی از انسانیت نبردن
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲
۳۳
agha_ehsan - تهران، ایران

این وارد کننده رو باید ده بار اعدام کرد و جنازشو ده روز جلو آفتاب آویزون گذاشت . احمق ها صنعت ایران با مشکل فروش مواجهه اونوقت میرید محصول خارجی وارد میکنید که بازار صنعت ایران رو کساد کنید ؟ تازه اونم از عربستان انگل ؟؟؟؟
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۲
۴۸
perspolisi - سیدنی، استرالیا
نظر تمام دوستان صحیح، ولی خود مردم اگه این آب میوه رو که اسم جعلی روشه نخرن و بایکوتش کنن، خود به خود شرکت یا شخص وارد کنندش ضرر میکنه و دیگه از این غلطا نمیکنه
یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۵
۸۰
ایوان مدائن - فرانکفورت، آلمان
نخورید ....شتر‌ها را
یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!