داعش خواستار حملات تازه در ایران، آمریکا و اروپا شد

یکی از نیروهای گروه حکومت اسلامی در شهر موصل (عکس از آرشیو) گزارش‌ها حاکی است که سخنگوی گروه حکومت اسلامی، داعش، در یک پیام صوتی خواستار انجام حملات تازه در ایران،آمریکا، اروپا، روسیه، استرالیا، عراق، سوریه و فیلیپین در ماه رمضان شده است.
 

به گزارش رویترز، پیام صوتی منتسب به ابی الحسن المهاجر، سخنگوی رسمی گروه حکومت اسلامی روز دوشنبه از طریق کانال تلگرام این گروه منتشر شده است.

 
این گزارش می افزاید، هرچند هنوز به طور رسمی اصالت این نوار تایید نشده است، اما صدای در این نوار شباهت زیادی با صدای سخنگوی رسمی گروه حکومت اسلامی در نوارهای قبلی دارد.
 
در حالی این سخنگوی گروه حکومت اسلامی خواستار انجام حملات تازه در ایران و جهان شده که روز ۱۷ خردادماه سال جاری در حمله افراد مسلح به آرامگاه روح الله خمینی و مجلس شورای اسلامی، ۱۸ نفر کشته و بیش از ۵۰ نفر زخمی شدند. نیروهای امنیتی ایران می‌گویند که پنج مهاجمی که در جریان این حملات در درگیری با ماموران کشته شدند، شهروند ایران بودند.
 
گروه حکومت اسلامی مسئولیت این حمله را به عهده گرفته و تهدید کرده بود که حملات بیشتری علیه ایران انجام خواهد داد.
 
در همین حال، سخنگوی گروه حکومت اسلامی همچنین در این پیام از پیروان این گروه در کشورهای مختلف خواسته است تا دست به حملات تازه بزنند.
 
ابی الحسن المهاجر در این نوار از پیکارجویان این گروه در موصل، رقه و تلعفر تمجید کرده است.
 
این در حالی است که گروه حکومت اسلامی در حال از دست دادن دو مرکز اصلی تحت کنترل خود یعنی موصل و رقه است.
 
گروه حکومت اسلامی توانسته بود در سال ۲۰۱۴ شهر موصل و بخش‌های وسیعی از غرب عراق را تصرف کند. اما این گروه طی دو سال گذشته در عراق متحمل شکست‌های بسیاری شده است و هم اکنون فقط بخش کوچکی از شهر موصل را در اختیار دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
خوب داعش جان، چند تا انتحارى هم تو چین ترتیب بده. اونها هم کافر و نامسلمون هستند، تعدادشون هم از همه بیشتره. نگران نباش نسلشون منقرض نمیشه. نکته آموزشى: ( دوستان، سعى کنید کامنت هاى این شکلى ننویسید که به راسیست و نژاد پرست بودن متهم نشید)!
‌سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا