مکانیسم اثر استروئید بر بدن

متاسفانه، استروئید تنها بر منطقه ای که فرد تلاش می کند روی آن کار کند، مانند عضلات جلو بازو، تاثیر نمی گذارد. ورود استروئید بیش از اندازه به بدن عوارض جانبی مختلفی مانند آکنه، فشار خون بالا، طاسی، اختلال در نعوظ، و حتی کوچک شدن بیضه ها را در پی دارد.
 

بحث های بسیاری درباره این که چرا استروئیدها برای انسان بد هستند، وجود دارند و رسوایی های بسیاری مربوط به استفاده از این تقویت کننده ها توسط ورزشکاران شکل گرفته اند، اما استروئیدها دقیقا چگونه کار می کنند؟ و آیا استروئیدها به واقع برای انسان بد هستند؟

 
به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "مدیکال دیلی"، انواع مختلفی از استروئیدها به طور طبیعی شکل می گیرند که آثار مختلفی بر بدن انسان دارند. به عنوان مثال، کلسترول و هورمون مردانه تستوسترون هر دو از انواع مختلف استروئیدها محسوب می شوند.
 
اما استروئیدهای مصنوعی مواردی متفاوت هستند. استروئیدهای آنابولیک که به طور معمول برای درمان شرایطی مانند آسم و سندرم روده تحریک پذیر تجویز می شوند، اساسا مولکول هایی هستند که ساختار و عملکردی مشابه با تستوسترون دارند. هورمون های جنسی مردانه پیام رسان های شیمیایی هستند که به گیرنده های سلولی متصل شده تا کاری خاص در مکان هایی خاص در بدن رخ دهد. به عنوان مثال، تستوسترون عامل صفات و ویژگی های مردانه است. رشد ریش، عضلات و استخوان با تستوسترون مرتبط است. مردان به طور معمول تستوسترون بیشتری نسبت به زنان تولید می کنند. تولید طبیعی تستوسترون در بدن انسان سقفی مشخص دارد که به معنای محدودیت در میزان رشد عضلات به طور طبیعی است.
 
استروئیدهای آنابولیک مصنوعی از نظر پزشکی می توانند برای تحریک بلوغ مردانه یا درمان بیماری های که موجب کاهش وزن می شوند، مانند سرطان یا ایدز، مورد استفاده قرار بگیرند. اما افرادی که در پی افزایش قدرت خود هستند، به طور غیر قانونی از آنها سوء استفاده می کنند.
 
هنگام انجام ورزش، مانند تمرینات قدرتی، عضلات اسکلتی ما که از فیبرهای عضلانی شکل گرفته اند، می شکنند. برای این که عضله عملکرد درستی داشته باشد، آنها باید بهبود یابند و پروتئین اضافی برای تقویت فیبرها و ضخیم‌تر کردن آنها نیاز است. عضله سپس افزایش اندازه را تجربه می کند که این فرآیند به نام هیپرتروفی عضلانی شناخته می شود. اما همان گونه که پیش‌تر اشاره شد، سطوح طبیعی تستوسترون بزرگی عضله را محدود می سازند. اما استفاده از استروئیدهای آنابولیک اجازه تولید پروتئین های تقویت کننده بیشتر در بدن را می دهند و در نتیجه عضله از نظر اندازه بزرگتر می شود. با این وجود، فرد نیازمند انجام ورزش درست و مصرف پروتئین فراوان است.
 
متاسفانه، استروئید تنها بر منطقه ای که فرد تلاش می کند روی آن کار کند، مانند عضلات جلو بازو، تاثیر نمی گذارد. ورود استروئید بیش از اندازه به بدن عوارض جانبی مختلفی مانند آکنه، فشار خون بالا، طاسی، اختلال در نعوظ، و حتی کوچک شدن بیضه ها را در پی دارد. استروئیدها حتی بر مغز نیز تاثیرگذار هستند و می توانند موجب خشونت و پرخاشگری بیش از حد شوند. با این وجود، برخی تلاش می کنند با حفظ کنترل روی تمرینات ورزشی خود از این شرایط پرهیز کنند. یک روش برای انجام این کار دوچرخه سواری است. روش دیگر استفاده از چندین استروئید آنابولیک مختلف است، در شرایطی که دوز مصرف با گذشت زمان افزایش می یابد. با این وجود، هیچ کدام از این روش ها به صورت علمی ثابت نکرده اند که آثار منفی استروئیدهای آنابولیک مصنوعی را از بین می برند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +245زنی که در فرودگاه مهرآباد حجاب بر سر ندارد عمامه آخوند را برداشته به عنوان شال روی سرش می‌گذارد
  • +225کارزار شهردار فرانسوی برای تفکیک زباله‌های شهر با تصویر خامنه‌ای، پوتین و کیم جونگ‌اون
  • +194واکنش علی کریمی به قدردانی محمد خاکپور از محمدرضاشاه
  • +181نایب قهرمان ۱۶ ساله پاراتکواندو با پول پاداشش برای پدرش یک تریلی خرید
  • +163مصاحبه با پیرمرد ترکیه‌ای: نماز صبح چند رکعته؟ پیرمرد: نون ۱۵ لیره پنیر ۵۰۰ لیره . ایمان چیه؟
  • +158ترامپ بار دیگر تاکید کرد: اگر تا زمان رسیدنم به قدرت گروگان‌ها آزاد نشوند، جهنم به پا خواهد شد
  • +154شاهزاده رضا پهلوی از سالروز فرمان منع حجاب رضاشاه: زنان ایران از پیشگامان انقلاب ملی هستند
  • +125هشدار پناهجوی ایرانی مقیم کانادا نسبت به آینده کانادا
  • +111شاهزاده رضا پهلوی: شلیک به هواپیما نمود تمام‌عیار «وحشت بزرگ» بود
  • +106اعتراض یک کارگر ساختمانی: ما به صاحبخونه بدهکاریم، مسئولین از حفظ امنیت و حجاب میگن! ولمون کنید!