متروی شکوهمند مسکو - تصاویر

سیستم متروی شهر مسکو یکی از قدیمی‌ترین و باشکوه‌ترین شبکه‌های زیرزمینی در جهان است. ایستگاه‌های بزرگ و پرفضای این سیستم مترو که با ذهنیت ستایش از دولت کمونیست حاکم وقت تاسیس شده بود، با مجسمه‌های مرمری، دیوارهای موزائیک، شیشه‌های رنگین و... تزیین شده‌اند.
 

سال ۱۹۳۵، وقتی که متروی مسکو راه‌‌اندازی شد، این سیستم زیرزمینی فقط ۱۱ ایستگاه داشت و ۲۸۵ هزار نفر را به مقصدهای خود می‌رساند. اما، امروز، شبکه متروی مسکو شامل ۲۰۶ ایستگاه است و روزانه ۹ میلیون نفر از آن استفاده می‌کنند.

 
معماری ایستگاه‌های متروی مسکو این روزها شامل ترکیبی از تاریخ گذشته این کشور و معماری مدرن است. با توجه با نزدیک‌ شدن جام جهانی ۲۰۱۸ که در روسیه برگزار خواهد شد، در چند سال گذشته سیستم متروی مسکو شاهد سرمایه‌گذاری‌های فراوانی برای توسعه و بهبود سرویس مترو بوده است.
 
این روزها، بیشتر ایستگاه‌ها در متروی مسکو اینترنت وایرلس دارند، و استفاده از زبان انگلیسی در تابلوها و اعلانات رو به افزایش است.
 
شبکه متروی مسکو که جایگاه نمادینی در روسیه به دست آورده، در سال‌های گذشته به محل محبوبی برای توریست‌ها هم تبدیل شده است؛ تا جایی که مکان‌های ویژه‌ای که منظره خوبی دارند با عنوان "محل سلفی گرفتن" برای عکس گرفتن توریست‌ها مشخص و ساخته شده‌ است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +270رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +234تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +188شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +173شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +159وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +155ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +153نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +146پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +128وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید