توریست‌ها در اصفهان - تصاویر

میدان نقش جهان اصفهان از جمله مناطقی است که در تمام ماه‌های سال می‌توان گردشگران خارجی را در آن مشاهده کرد. این میدان جاذبه‌های دیدنی زیادی دارد.
 

به گزارش فرادید، در بخش جنوبی میدان که طول آن حدودا به نیم کیلومتر می‌رسد، مسجد امام (مسجد شاه) واقع شده است. ساخت این مسجد در سال 1626 میلادی به پایان رسید که نمونه‌ای اعلا از معماری اسلامی به شمار می‌رود.

 
کاشی کاری‌های فیروزه‌ای کوچک، خوش‌نویسی‌های ظریف قرآنی، ایوان‌های بسیار زیبا و مناره‌هایی مرتفع از جمله ویژگی‌های این میدان است. همین مشخصه‌ها است که این مسجد را به عنوان یکی از زیباترین مساجد جهان مطرح کرده است.
 
در بخش شرقی میدان نقش جهان، مسجد شیخ لطف الله واقع شده که کار ساخت آن 10 سال پیش از مسجد امام به اتمام رسیده است. این مسجد در دوران حکومت شاه عباس و توسط شیخ بهایی طراحی شد که هدف از ساخت آن، استفاده شخصی برای دربار بوده و به همین خاطر فاقد مناره است.
 
در مقابل مسجد شیخ لطف الله، کاخ عالی قاپو واقع شده که به عنوان محل اقامت موقت شاه عباس ساخته شد. این عمارت آنقدر زیبا است که پشت اسکناس 2000 ریالی ایران نیز چاپ شده است. این مکان یک گنجینه ملی به شمار می‌رود که به خاطر عدم مراقب کافی آسیب‌های جدی دیده است.
 
یکی دیگر از جذابیت‌های اصفهان کاخ چهل ستون است که حالا به موزه تبدیل شده است. بازار بزرگ اصفهان نیز در مجاورت میدان نقش جهان واقع شده است.
سفره افطار توریست های خارجی در اصفهان
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۲
senator x - تهران، ایران

امیدوارم که دولت روحانی بتواند با تغیر مثبت با توریست پذیری,ایران را درجایگاه اصلی خود در جذب توریست در جهان برساند,که بهترین درآمد ارزی و تولید انواع مشاغل درآن است. و بهترین وسیله برای ازبین بردن تبلیغات دشمنان علیه ما در دنیا.
‌پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا