بازداشت چند نفر به اتهام «سرقت اسناد سازمانی» توسط یک ستاد انتخاباتی

آقای اژه‌ای همچنین گفته که «گزارشات عدد تخلف دهیاران بسیار بالاست که بر خلاف قانون، تخلفاتی داشته‌اند».  غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی، از «بازداشت برخی افراد» به علت «سرقت برخی اسناد» سازمانی با درخواست «یکی از ستادهای انتخاباتی» خبر داد.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، آقای اژه‌ای روز سه‌شنبه، ۲۶ اردیبهشت، گفت: «یکی از ستادهای انتخاباتی برای این که اسناد و مدارکی علیه رقیب خود به دست بیاورد از بعضی از افراد خواسته بود از سازمان خود اسنادی را سرقت کنند و در اختیار آنها قرار دهند که برخی افراد دستگیر و بازداشت هستند.»

 
سخنگو و معاون اول قوه قضائیه افزود که این اتفاق در «دو مورد» رخ داده است.
 
در سخنان محسنی اژه‌ای اشاره‌ای نشده به این که کدام ستاد انتخاباتی چنین درخواستی داشته، اما در عین حال از «تخلفات انتخاباتی بیش از ۶۰ نفر از مدیران دولتی و اجرایی اعم از استانداران، فرمانداران، بخشداران و روسای ادارات دولتی» خبر داده است.
 
سخنگوی قوه قضائیه توضیح داد: «متاسفانه گزارشات متعددی به قوه قضائیه در رابطه با تخلفات برخی از مجریان، مسئولین و مدیران دولتی که حق ورود به مسائل انتخاباتی را نداشته‌اند واصل شده است. همچنین برخی ستادهای انتخاباتی، نامزدها و افراد دیگر از مسئولین ذی‌ربط تخلفاتی داشته‌اند که مواردی که مجرمانه است به دادگستری‌ها اعلام شده و مشغول رسیدگی هستند.»
 
آقای اژه‌ای همچنین گفت که «گزارشات عدد تخلف دهیاران بسیار بالاست که بر خلاف قانون، تخلفاتی داشته‌اند».
 
شاید بتوان اظهارات سخنگوی قوه قضائیه را واکنشی دانست به انتقادات شدید حسن روحانی، رئیس جمهور و اسحاق جهانگیری، معاون اول آقای روحانی به قوه قضائیه و سخنگوی آن.
 
حسن روحانی و اسحاق جهانگیری در مناظره‌های انتخاباتی، سخنگوی قوه قضائیه را به طور تلویحی به تخریب خود متهم کردند.
 
مسئولان ارشد قوه قضائیه هم به این اظهارات پاسخ داده‌اند و رئیس قوه قضائیه گفته که پس از انتخابات به این اظهارات پاسخ خواهد داد.
 
سخنگوی قوه قضائیه سخنان روز سه‌شنبه خود را با یک تهدید آشکار هم همراه کرد.
 
او هشدار داد که «مدیران اجرایی و دولتی و کسانی که به نحوی وابسته به دستگاه‌های حکومتی هستند مراقب باشند بیش از حد متعارف حرکتی نداشته باشند. روز انتخابات تمام می‌شود و بعد گرفتاری‌ها می‌ماند و فردا اینها هستند که تخلف کرده‌اند. اگر می‌خواهند ریسک کنند و خلاف قانون عمل نمایند به فکر خانواده‎‌هایشان باشند و فردا دیگر توقع و انتظاری نداشته باشند».
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟