خطر سوء هاضمه با مصرف بیش از اندازه چغاله بادام

چغاله بادام جزو میوه‌های کال و نارس محسوب می‌شود و هضم آن سخت است، به همین دلیل باید از آن به مقدار کم استفاده کرد.
 

مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، گفت: چغاله بادام و گوجه‌سبز سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌هایی همچون A,E و C هستند.

 
وی افزود: اما از لحاظ اینکه، عرضه چغاله بادام و گوجه‌سبز بیشتر توسط دست فروشان و در مسیر راه انجام می‌شود، معمولاً مسائل بهداشتی رعایت نمی‌شود.
 
این متخصص تغذیه گفت: چغاله بادام و گوجه‌سبز معمولاً به‌ وسیله آب چاه شستشو داده می‌شوند، به همین دلیل ابتدا توصیه می‌شود بعد از خرید، به صورت کامل شسته شوند.
 
صفوی اضافه کرد: مسئله مهم دیگر، سوء هاضمه‌ای است که به همراه مصرف آن‌ها به وجود می‌آید. چغاله بادام جزو میوه‌های کال و نارس محسوب می‌شود و هضم آن‌ها سخت است اما می‌توان به عنوان یک میان وعده بدون ضرر از آن‌ها به مقدار کم استفاده کرد.
 
وی گفت: ویتامین C و B در گوجه‌سبز به مقدار فراوان وجود دارد این ماده برای سوخت و ساز بدن مناسب است و در آن پتاسیم و فلور به مقدار کافی وجود دارد.
 
این متخصص تغذیه گفت: گوجه سبز و چغاله بادام از میوه‌هایی هستند که طعم و رنگ آن‌ها افراد را جذب می‌کند و فروشنده‌ها نیز برای جذاب کردن آن‌ها معمولاً آن‌ها را مرطوب می‌کنند تا تازه‌تر به نظر برسند. اما باید دقت کرد در مرطوب کردن آن‌ها از آب بهداشتی استفاده نمی‌شود.
 
صفوی گفت: خوردن نصف لیوان یا یک کاسه کوچک ماست‌خوری چغاله بادام و گوجه سبز مناسب است و بیشتر از آن توصیه نمی‌شود.
 
این متخصص تغذیه گفت: نکته مهم دیگر، این است که چغاله بادام هرگز نمی‌تواند جایگزین بادام رسیده شود. بادام رسیده خشکباری است که خواصی همچون روغن، کلسیم و آهن را دارد. اما چغاله بادام یک میوه نارس است و جایگزین خواص بادام نمی‌شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • مقامات آمریکایی: گزینه‌های ما در ایران هدف گرفتن افراد یا تغییر رژیم است
  • حمله نظامی به ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا؛ اختلاف آمریکا و بریتانیا بر سر چیست؟
  • نمادهایی از موج همدلی تا حصر وحشت؛ از مونیخ تا خلوت ولی فقیه
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ محمدرضا آهنگر؛ گفت می‌خواهم بعدها به فرزندم بگویم ایران را آزاد کردم
  • اخراج بهروز هدایت از تیم ملی کشتی به دلیل تتو: تحمل حرف‌های رکیک دبیر را نداشتم، اخراج شدم
  • ترامپ پس از سخنان جنجالی اوباما: اطلاعات مربوط به موجودات فضایی از حالت محرمانه خارج می‌شوند
  • «آشفتگی زیبا» شروعی دوباره در اروپا را برای پناهندگان آسان‌تر می‌کند
  • مجری استرالیایی که در حال مستی روی آنتن رفته بود، عذرخواهی کرد