شهرک عرب های مشهد - تصاویر

ایرنا - مشهد : شهرک شهید بهشتی (معروف به شهرک عرب ها) نزدیک به 35 سال پیش برای مردم استان خوزستان که به مشهد پناه آورده بودند، ساخته شد. در طول 8 سال چنگ ایران و عراق  مهاجرین زیادی از مناطق جنگ زده جنوب کشور در این مکان ساکن شده اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۵
نازک بین - شفیلد، انگلستان

مقدم هموطنان خوب عرب زبان جنوبی در جای جای ایران عزیز گرامیست . و همه هموطنان به آنان که سالهای سخت جنگ را پشت سر گذاشتن بدیده احترام می نگرند. ماهمه ایرانی هستیم در هر کجای وطن که سکونت داریم حافظ وطن . جان و مال و ناموس یکدیگر میباشیم.برقرار باد ایران در پناه آزادی فکر و اندیشه و گفتمان.
جمعه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۷
۴۴
paksan - ایران، ایران

اینا بچه های آبادان و شهرهای جنگ زده کشور هستند و ربطی به عربها نداره. بله شاید عرب باشند ولی ایرانی هستند و در زمان جنگ مجبور شدند در اینجا ساکن بشوند و خوب بعدشم که با عنایات آقا امام زمان که خوزستان رو نساختند و خوب این ایرانی ها هم جایی نداشتن بروند خوب ماندن. کشور خودشونه و ایرانی ها هر جایی تو این مملکت می تونند زندگی کنند ولی یه اما هستش و اون اینکه خیلی از این افراد رفتند و خانه و زندگیشون رو تو خوزستان ساختند و کمک گرفتند و دادند اجاره ولی هنوز حاضر نیستند اینجا رو تخلیه کنند و خوب یلاق و قشلاق میکنند ...چیکار کنیم ؟نمیدونم ؟ زنده باشید ولی باید اجازه بدید بقیه هم از امکانات استفاده کنند.
جمعه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۸
۶۱
Sepas - تهران، ایران

شهرک ایرانیان عرب زبان صحیحش اینه، ایرانیان به هر زبانی صحبت کنند بازم ایرانی‌ هستند، حتا اگه زبان‌های تمام دنیا هم بدونند.
جمعه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۰
۷۸
omidvar4 - استکهلم، سوئد

اینها که ایرانی عرب زبانند. اما ما در تهران شهرکی بنام کیانشهر داریم که عراقیهای پناهنده ایران زندگی میکنند. بعضی از انها برگشتند ولی خیلیها نه.
جمعه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۴
۴۱
janahi - دبی، امارات متحده عربی
این شهرک الان متاسفانه جولانگاه عراقی ها شده !!
شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +254شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +216شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +175پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +141سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +116پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +111ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید
  • +106کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +102ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند