داروی جدید پارکینسون تایید شد

سازمان غذا و دارو آمریکا قرص های Xadago (سافینامید) را به عنوان یک داروی کمکی برای درمان بیماران مبتلا به پارکینسون تایید کرد.
 

به گزارش مهر، معمولا بیماری پارکینسون در افراد ۶۰ سال و بالاتر روی می دهد. در این بیماری سلول های مغزی تولیدکننده ماده شیمیایی دوپامین، دچار نقص شده یا می میرند.

 
فقدان میزان کافی دوپامین منجر به عدم حرکت آرام و هدفمند در طول فعالیت های نظیر راه رفتن، غذاخوردن، نوشتن یا حمام کردن می شود.
 
در صورت عدم تاثیر دارو، علائمی نظیر رعشه و دشواری در راه رفتن اتفاق می افتد.
 
کارآمدی داروی «Xadago» در یک مطالعه بالینی متشکل از ۶۴۵ نفر که داروی «levodopa» مربوط به پارکینسون را مصرف می کردند اثبات شد اما هنوز به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است. محققان دریافتند در مقایسه با افراد دریافت کننده دارونما، مصرف کنندگان «Xadago» علائم کمتر پارکینسون را نشان دادند.
 
البته سازمان غذا و دارو امریکا تاکید می کند افراد دارای مشکلات شدید کبدی، افراد مصرف کننده داروی سرماخوردگی دگزترومتورفان، داروی «MAOI» یا برخی داروهای ضدافسردگی نباید از داروی جدید پارکینسون استفاده کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا