در این ۶ حالت اصلا سیر نخورید!

اگر چه سیر یکی از مواد اساسی تشکیل‌دهنده بسیاری از غذاهای خوشمزه است و به عنوان یکی از مفیدترین خوراکی‌ها به شمار می‌رود، لیکن در 6 حالت اصلا نباید سیر خورد، چرا که این خوراکی مفید می‌تواند آثار زیان‌باری روی سلامتی افراد برجای بگذارد.
 

به گزارش جام جم آنلاین، ماده آلیسین موجود در سیر، می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کرده و از تولید هورمون آنژیوتانسین که باعث تضعیف رگ‌های خونی شود نیز جلوگیری می‌کند. سیر که با طعم و بوی مشهورش شناخته می‌شود از مهم‌ترین خوراکی‌هاست که کلسترول خون را کاسته و سیستم گوارشی را تقویت می‌کند. سیر همچنین در معالجه آنفولانزا و سرماخوردگی‌ها نیز کاربرد دارد.

 
علیرغم همه این فواید، خوردن سیر در یکی از 6 حالت زیر، امری خطرناک است که می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری در پی داشته باشد.
 مصرف داروهای ضد انعقاد خون
 سیر خود دارای اثرات ضد انعقادی است و یکی از بهترین درمان‌های سنتی برای درمان مشکلات مرتبط با سیستم گردش خون است، لیکن مصرف همزمان سیر و داروهای ضدانعقادی، می‌تواند خونریزی‌های داخلی شدیدی در پی داشته باشد.
 مصرف مداوم دارو
 در صورتی که فرد از بیمارانی باشد که به دستور پزشک و طبق نسخه او داروهای مختلفی را به طور منظم مصرف می‌کنند، برای جلوگیری از بروز اختلالات دارویی، باید از مصرف همزمان سیر و داروهای مربوطه خودداری کند و با پزشک خود مشورت کند.
  بیماری‌های کبدی
 مصرف سیر، اثرات درمانی برخی داروهای ویژه بیماری‌های کبدی را کاهش می‌دهد. به همین دلیل به کسانی که مشکلات کبدی داشته و داروهای مرتبط با این مشکلات را مصرف می‌کنند، توصیه می‌شود، مصرف سیر را کنار بگذارند.
 حساسیت‌های معده
 سیر از خوراکی‌های سنگین به شمار می‌رود، لذا به افرادی که از مشکلات حساسیت معده رنج می‌برند، مصرف سیر توصیه نمی‌شود.
  بارداری
 علیرغم اینکه مصرف مقدار اندکی سیر، می‌تواند برای سلامت مادر و جنین مفید باشد، لیکن مصرف سیر به عنوان یک درمان طبیعی در دوران بارداری می‌تواند مادر و به ویژه جنین را با مشکل مواجه کند.
 فشار خون پایین
ماده آلیسین موجود در سیر، می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند، لذا مصرف سیر توسط کسانی که خود از مشکلات کاهش فشار خون رنج می‌برند، آنها را با خطر افت ناگهانی فشار خون مواجه کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +283مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +215چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +152وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +141زندانی سابق استرالیایی در ایران، به سناتور کشورش: این چرند چیست که درباره زنان ایران گفتی؟
  • +131حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +119مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +117حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +103اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +100سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!