پاکسازی شریان‌ها با یک دستورالعمل طبیعی

با استفاده از یک دستورالعمل طبیعی می توانید به پاکسازی شریان ها کمک کرده و از شر تشکیل چربی بیش از اندازه در خون نیز خلاص شوید.
 

شریان ها نوعی از رگ های خونی هستند و وظیفه اصلی آنها انتقال خون حاوی اکسیژن از قلب به قسمت های مختلف بدن محسوب می شود.

 
به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "آل ابوت هلثی فود"، شریان ها بازیگرانی کلیدی برای عملکرد درست تمامی سیستم های بدن انسان محسوب می شوند. در همین راستا به منظور حفظ سلامت و ادامه حیات نیازمند محافظت از شریان ها و حفظ سلامت آنها هستیم.
 
به منظور محافظت از خود در برابر بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و حملات قلبی نیازمند محدود کردن مصرف مواد غذایی فرآوری شده، فست فودها، و غذاهای سرشار از چربی هستید زیرا سلامت سیستم قلبی عروقی را از بین می برند.
 
با استفاده از یک دستورالعمل طبیعی می توانید به پاکسازی شریان ها کمک کرده و از شر تشکیل چربی بیش از اندازه در خون نیز خلاص شوید.
 
مواد لازم:
 هشت عدد لیمو
 چهار لیتر آب
 یک تکه زنجبیل (به اندازه چهار سانتیمتر)
 هشت حبه سیر
 
دستورالعمل:
 ابتدا، لیموها را به خوبی بشورید و سپس به قطعات کوچک برش بزنید.
 
زنجبیل و حبه های سیر را تمیز کنید و به همراه لیموها در یک مخلوط کن بریزید. تمامی مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و پس از آن ترکیب حاصله را در ظرفی تمیز بریزید.
 
سپس، آب را به این ترکیب اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. پس از آن، ترکیب را در یک بطری شیشه ای تمیز بریزید.
 
این نوشیدنی را هر روز دو ساعت پیش از هر وعده غذایی با معده خالی مصرف کنید. برای کسب بهترین نتیجه، انجام ورزش سه تا چهار روز در هفته را نیز فراموش نکنید.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
24AliAli - کابل، افغانستان
. مقدار مصرف هر وعده تذکر داده نشده .
‌چهارشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +275شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +232شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +190پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +153سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +140ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +130فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +119پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +109کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +107ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +97ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید