خیرت ویلدرز؛ معروفترین سپید مو بعد از مرلین مونرو، بزرگترین دشمن اسلام

خیرت ویلدرز می‌گوید باید محافظه‌کاری را کنار گذاشت و به اسلام حمله‌ کرد مردم هلند امروز در انتخابات سراسری شرکت می‌کنند، انتخاباتی که نوعی دماسنج افکار عمومی در اروپا کمی پیش از یکی از مهمترین رای‌گیری‌های این قاره تلقی می‌شود، یعنی انتخابات فرانسه. مهمترین سوال در هر دو انتخابات این است: آیا نامزد راست افراطی ضد مهاجرت و ضد اسلام و طرفدار ترامپ برنده انتخابات خواهد شد؟
 

حتی اگر نظرسنجی‌ها نشان دهند که این نامزدها شانس ندارند (که اینطور نیست)، همه‌پرسی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و ریاست جمهوری دونالد ترامپ در آمریکا به همه یادآوری می‌کند آنچه غیر محتمل به نظر می‌رسیده ممکن است اتفاق بیفتد.

 
از این رو انتخابات هلند به عنوان پیش‌درآمد انتخابات در فرانسه دیده می‌شود که یکی از ستون‌های اصلی اتحادیه اروپاست.
 
رقابت بین دو نفر است، مارک روته نخست وزیر فعلی و رهبر "حزب مردم برای آزادی و دموکراسی" و چهره‌ای بسیار جنجالی به نام خیرت ویلدرز، رهبر "حزب آزادی"، از دوستان و حامیان سرسخت دونالد ترامپ، مارین لوپن و نایجل فاراژ.
 
ظهور چهره‌ای مثل خیرت ویلدرز در کشوری که همیشه به فرهنگ تساهل و مدارای خود افتخار می‌کرده حاکی از بحران هویتی است که سرزمین گل و آسیاب‌بادی دچار آن شده.
تظاهرات اعتراضی در آلمان اما درباره این مرد ۵۴ ساله بسیار قد بلند و سپیدمو چه می‌دانیم؟
برخلاف دونالد ترامپ و نایجل فاراژ (از چهره‌های اصلی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) که خود را غیر خودی، خارج از نظام و طبقه حاکم می‌دانستند و از همین امتیاز هم در همه‌پرسی بریتانیا و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا استفاده کردند، آقای ویلدرز از دل نظام مستقر در آمده است، او یکی از قدیمی‌ترین نمایندگان پارلمان هلند است که از ۱۹ سال پیش کرسی نمایندگی دارد.
 
او کارش را از همین "حزب مردم برای آزادی و دموکراسی"، حزب حاکم که رقیب کنونی او در انتخابات است، شروع کرده اما چون بتدریج از سیاست‌های این حزب سرخورده شد، سر به شورش علیه خط حزب برداشت، در سال ۲۰۰۴ از این حزب اخراج شد و حزب خود را بنیان گذاشت.
خیرت ویلدرز حزب آزادی:
این حزب یک حزب عادی نیست، تنها عضو رسمی آن خیرت ویلدرز است که فقط افراد بسیار وفادار به خود را بعنوان نامزدهای حزب معرفی می‌کند. وعده‌های انتخاباتی حزب فقط یک صفحه است با دو محور؛ اسلام‌زدایی در هلند و منع کامل مهاجرت از کشورهای اسلامی.
 
رهبر حزب خیرت ویلدرز هم زندگی عادی ندارد. از سال ۲۰۰۴ که نیروهای امنیتی هلند طرح ترور او را کشف و خنثی کردند، او تحت حفاظت ۲۴ ساعته پلیس است. او را در خانه‌ای امن و ضد گلوله اسکان داده‌اند که حتی یک پناهگاه امن هم دارد، او را با ماشین ضد گلوله از محل سکونتش به دفترش در پارلمان می‌برند، جلیقه ضد گلوله می‌پوشد و به گفته خودش به دلیل نفرتش از اسلام از زندگی شخصی محروم شده است.
 
به همین دلایل امنیتی او فقط هفته‌ای یک بار می‌تواند همسرش را که تبار مجار دارد ببیند. آقای ویلدرز در نتیجه این محدودیت، تماس عادی با جامعه و زندگی روزمره مردم را کاملا از دست داده است.
اسلام
خیرت ویلدرز برای اظهارتش علیه اسلام و مسلمانان معروف است. او قرآن را با کتاب "نبرد من" هیتلر مقایسه کرده و خواستار ممنوعیت کامل آن در هلند شده است. او خواستار تعطیلی مساجد (که آنها را کاخ نفرت می‌خواند) و مدارس اسلامی در هلند است. فیلم جنجال‌برانگیز "فتنه" که آقای ویلدرز در سال ۲۰۰۸ ساخت، بجز حملات شدید به اسلام و مسلمانان، حاوی جملاتی از محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری وقت ایران و آیت‌الله علی مشکینی، رئیس پیشین مجلس خبرگان است و به مراسم قمه‌زنی، سنگسار زنان "زناکار" و اعدام همجنس‌گرایان در ایران اشاره می‌کند.
مسلمانان
آقای ویلدرز معتقد است مسلمان میانه‌رو وجود ندارد. آنها که به عنوان مسلمان میانه‌رو معرفی می‌شوند یا در واقع مسلمان نیستند چون آداب و شریعت اسلام را به جا نمی‌آورند، یا دروغگو هستند یا قرآن را نخوانده‌اند.
خارجی‌ها
آقای ویلدرز کسانی را که در خیابان از ظاهرشان می‌توان فهمید خارجی هستند "تروریست خیابانی" می‌خواند هر چند که گفته می‌شود مادر بزرگش اهل جاوه اندونزی (پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان دنیا) بوده است. در آن زمان اندونزی (که هند شرقی هلند نامیده می‌شد) مستعمره هلند بود و پدربزرگ آقای ویلدرز مامور به خدمت در آنجا. ایران
آقای ویلدرز در جوانی و سال‌های بعد به بسیاری از کشورهای خاورمیانه از جمله ایران سفر کرده است. برادر آقای ویلدرز در مصاحبه‌ای با نشریه اشپیگل آلمان گفته است:
 
"به عنوان یکی از نمایندگان جوان پارلمان، او ناگهان هیئتی از نمایندگان را که به ایران سفر کرده بودند ترک کرد. او آنقدر احساس ترس می کرد که بلافاصله از هتل به فرودگاه منتقل و با اولین پرواز به خانه برگشت." برادر آقای ویلدرز توضیح نداد چرا دیگر اعضای هیئت اعزامی چنین ترسی نداشتند.
 
آقای ویلدرز همچنین طرفدار حمله نظامی اسرائیل به ایران بر سر برنامه هسته ای این کشور بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
احتراز - دورف، آلمان

ریشه اسلام و مسلمون باید از روی زمین کنده بشه.
‌چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱
۵۳
چاپید شاه! - لوزان، سوییس
در مورد این خرفت باید بنویسم حقته!! نه به خاطر دین ستیزیت یا سبوعیت خوک مانندت بلکه واسه احمق حساب کردن بقیه! اصلا همین دوخط رو بخونین " به گفته خودش به دلیل نفرتش از اسلام از زندگی شخصی محروم شده است. به همین دلایل امنیتی او فقط هفته‌ای یک بار می‌تواند همسرش را که تبار مجار دارد ببیند" !!!! تویی که زنت خارجیه(حالا مجاری) خیلی غلط میکنی خارجی ستیز باشی!واسه تو خوبه واسه بقیه اَخه ؟رطب خورده منع رطب کی کند؟
‌چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴
۵۴
oghab - هلسینکی، فنلاند

ازیکطرف افکار ضد اسلام...و ازطرف دیگر نشست با عرعرستان منبع و مروج اسلام افراطی. خر خود خرتون هستید...هلند بیشترین جمعیت مسلمان را در اروپا دارد ..بیبینیم چه ....میخورید
‌چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰
۲۵
اسب آتش - سیدنی، استرالیا

اما یک کلمه در باره عرپستان و پاکستان نگفت
‌چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷
۵۱
هرمز١ - تهران، ایران
بالاخره یکی بیدا شد واقعیت رو بکه خوبه که اروبایها همه قران رو خواندن نه مثل مردم خاورمیانه که إز ترس اعدام شدن جرات نمی کنند أصلا راجبش حرف بزنند
‌چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.