کدام غذاها عملکرد کبد را مختل می کنند؟

یکی از مطالعات اخیر نشان می‌دهد که خوردن وعده‌های غذایی دارای چربی زیاد، عملکرد کبد را مختل می‌کند.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شفاف ، یافته‌هایی نهایی نشان دادند که مصرف این مقدار از چربی، کبد را وادار می‌سازد که ۷۰ درصد گلوکز بیشتری تولید کند و به‌مرور زمان می‌تواند سطح قند خون را تا اندازه قابل توجهی افزایش بدهد.

 

یکی از مطالعات اخیر نشان می‌دهد که خوردن وعده‌های غذایی دارای چربی زیاد، عملکرد کبد را مختل می‌کند. گزارشی از این مطالعه در Journal of Clinical Investigation منتشر شده است.محققان می‌گویند که سطح بالای چربی‌های اشباع در غذاهایی مانند چیزبرگر و سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا پیتزا، بلافاصله عملکرد کبد را تغییر می‌دهد و احتمال ابتلا به بیماری‌ها را بیشتر می‌کند.
 
در این مطالعه از ۱۴ مرد جوان خواسته شد تا از دارونما یا دوز مشخصی از روغن پالم استفاده کنند که میزان آن متناسب با وزن هر فرد مشخص می‌شد. میزان این روغن پالم برابر بود با چربی اشباع موجود در یک پیتزای هشت‌تکه‌ای یا یک چیزبرگر همراه با مقدار زیادی سیب‌زمینی سرخ‌کرده.
 
یافته‌هایی نهایی نشان دادند که مصرف این مقدار از چربی، کبد را وادار می‌سازد که ۷۰ درصد گلوکز بیشتری تولید کند و به‌مرور زمان می‌تواند سطح قند خون را تا اندازه قابل توجهی افزایش بدهد. بنابراین، ادامه مصرف غذاهای پُرچرب می‌تواند حساسیت به انسولین را به‌وجود بیاورد که پیش‌زمینه ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ است.
 
علاوه بر این مشخص شد که مصرف این میزان از چربی‌های اشباع، توانایی کبد را برای ذخیره گلوکز در مقایسه با چربی کاهش می‌دهد و می‌تواند به‌مرور زمان فرد را به بیماری کبد چرب مبتلا کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ شود، کاخ خود ترامپ را هم می‌زنیم
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • مقامات آمریکایی: گزینه‌های ما در ایران هدف گرفتن افراد یا تغییر رژیم است
  • یک نظرسنجی جدید: ۵۹ درصد اسرائیلی‌ها از مشارکت اسرائیل در اقدام نظامی احتمالی آمریکا حمایت می‌کنند
  • رویترز: آمریکا و ایران به‌سرعت به‌سوی رویارویی نظامی حرکت می‌کنند
  • «کارش را تمام کردند»؛ روایت پدر از کشتن نوجوان معترض در بیمارستان
  • بهترین تحلیل سخنان خامنه‌ای:گفته ناو رو غرق میکنیم، انگار رفسنجانیه که غرقش کنند
  • حمله نظامی به ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا؛ اختلاف آمریکا و بریتانیا بر سر چیست؟
  • حذف خامنه‌ای یا توافق؟ اکسیوس: ترامپ آماده بررسی اجازه «غنی‌سازی نمادین» به ایران است